Przywitaj Nowy Rok na sopockiej plaży. Zapraszamy na Sylwestrową zabawę, niezapomniana noc we wnętrzu eleganckiej restauracji.
DJ BTR - FILIP BOTORNasza doświadczona załoga dostarczy wyśmienite, zróżnicowane menu oraz obsługę na najwyższym poziomie.
NOWOROCZNA LOTERIAna tę wyjątkową noc proponujemy Państwu menu:
PRZYSTAWKA PODANA W STOLEGAMBASY W EMULSJI MAŚLANEJ Z CZOSNKIEM
VITELLO TONATO Z MUSEM TUŃCZYKOWYM I KAPARAMI
PARFAIT Z FOIE GRAS I GALARETKĄ Z PORTO
TATAR WOŁOWY Z PRAŻONĄ SZALOTKĄ I OGÓRECZNIKIEM
SAŁATA Z WĘDZONYM ŁUPACZEM, SOSEM HOLNDERSKIM I PRZEPIÓRCZYM JAJKIEM POCHE
ZUPA DO WYBORUBISQUE KRABOWY Z BRANDY
CONSOME Z BAŻANTA Z CAPPELETTI I WARZYWAMI
DANIE GŁÓWNE DO WYBORUPIECZONY JESIOTR Z KAWIOREM I SOSEM SZAMPAŃSKIM
OSSOBUCO CIELĘCE Z GREMOLATĄ I KASZTANAMI
DESERPIECZONA GRUSZKA W CZERWONYM WINIE Z ZABAGLIONE
BEZA Z MUSEM CZEKOLADOWYM I WIŚNIAMI
PRZYSTAWKI PODANE W STOLE PO PÓŁNOCYSANDWICH Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ, FOIE GRAS I HOLENDERSKIM SOSEM TRUFLOWYM
KAWIOR Z ŁOSOSIA Z PHILADELPHIĄ NA PUMPERNIKLU
ANTIPASTI - SELEKCJA WŁOSKICH WĘDLIN I MARYNOWANYCH WARZYW
SELEKCJA SERÓW WŁOSKICH I FRANCUSKICH Z FIGĄ, KARCZOCHAMI, MIGDAŁAMI
DANIA PO PÓŁNOCYUDZIEC WIEPRZOWY PIECZONY W CAŁOŚCI Z MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ I CHRZANEM
LAKSA - TAJSKA ZUPA Z MLEKIEM KOKOSOWYM, KREWETKAMI I POK CHOIEM
NAPOJEKAWA, HERBATA, WODA MINERALNA
ALKOHOLKIELISZEK SZAMPANA DLA KAŻDEGO GOŚCIA O PÓŁNOCY
BUFET DESEROWYGALARETKA Z SYCYLIJSKICH POMARAŃCZY
EKLERY
TRUFLE
TIRAMISU
SOPOT, AL. WOJSKA POLSKIEGO 1 TEL.+48 58 5858686
MAIL: restauracja@whitemarlin.pl
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.