stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2025

Przywitaj Nowy Rok na sopockiej plaży. Zapraszamy na Sylwestrową zabawę, niezapomniana noc we wnętrzu eleganckiej restauracji.

gru 31

środa, g. 20:00 - 04:00

Pomlewo,
bilety 600 zł
gru 31

środa, g. 23:00 - 01:00

bilety 99 zł
DJ BTR - FILIP BOTOR
Nasza doświadczona załoga dostarczy wyśmienite, zróżnicowane menu oraz obsługę na najwyższym poziomie.
NOWOROCZNA LOTERIA
na tę wyjątkową noc proponujemy Państwu menu:

PRZYSTAWKA PODANA W STOLE
GAMBASY W EMULSJI MAŚLANEJ Z CZOSNKIEM
VITELLO TONATO Z MUSEM TUŃCZYKOWYM I KAPARAMI
PARFAIT Z FOIE GRAS I GALARETKĄ Z PORTO
TATAR WOŁOWY Z PRAŻONĄ SZALOTKĄ I OGÓRECZNIKIEM
SAŁATA Z WĘDZONYM ŁUPACZEM, SOSEM HOLNDERSKIM I PRZEPIÓRCZYM JAJKIEM POCHE



ZUPA DO WYBORU
BISQUE KRABOWY Z BRANDY
CONSOME Z BAŻANTA Z CAPPELETTI I WARZYWAMI

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU
PIECZONY JESIOTR Z KAWIOREM I SOSEM SZAMPAŃSKIM
OSSOBUCO CIELĘCE Z GREMOLATĄ I KASZTANAMI

DESER
PIECZONA GRUSZKA W CZERWONYM WINIE Z ZABAGLIONE
BEZA Z MUSEM CZEKOLADOWYM I WIŚNIAMI

PRZYSTAWKI PODANE W STOLE PO PÓŁNOCY
SANDWICH Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ, FOIE GRAS I HOLENDERSKIM SOSEM TRUFLOWYM
KAWIOR Z ŁOSOSIA Z PHILADELPHIĄ NA PUMPERNIKLU
ANTIPASTI - SELEKCJA WŁOSKICH WĘDLIN I MARYNOWANYCH WARZYW
SELEKCJA SERÓW WŁOSKICH I FRANCUSKICH Z FIGĄ, KARCZOCHAMI, MIGDAŁAMI

DANIA PO PÓŁNOCY
UDZIEC WIEPRZOWY PIECZONY W CAŁOŚCI Z MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ I CHRZANEM
LAKSA - TAJSKA ZUPA Z MLEKIEM KOKOSOWYM, KREWETKAMI I POK CHOIEM

NAPOJE
KAWA, HERBATA, WODA MINERALNA

ALKOHOL
KIELISZEK SZAMPANA DLA KAŻDEGO GOŚCIA O PÓŁNOCY

BUFET DESEROWY
GALARETKA Z SYCYLIJSKICH POMARAŃCZY
EKLERY
TRUFLE
TIRAMISU

SOPOT, AL. WOJSKA POLSKIEGO 1 TEL.+48 58 5858686
MAIL: restauracja@whitemarlin.pl

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Archiwalne edycje imprezy