Przystawka:
Pasztet z dziczyzny z żurawiną w towarzystwie kolorowych sałat.Zupa:
Consome z bażanta z kluseczkami pietruszkowymi
Danie główne:
Polędwica z sosem z runa leśnego z puree ziemniaczanym
Płyta zimna:
Deska wędlin z naszej wędzarni
Deska serów
Pierś faszerowana suszonymi pomidorami
Schab pieczony w mleku z tartym chrzanem i jabłkiem
Ryba w brzoskwiniach
Capresse we włoskich barwach
Tortille w trzech smakach
Sałatka wielowarzywna z serem feta
Srebrzyste filety śledziowe na trzy sposoby
Jaja po tatarsku
Wybór marynat
Wybór zimnych sosów
Dania serwowane podczas nocy
Pieczeń myśliwska z jelenia z ziemniakami zapiekanymi oraz sosem żurawinowym
Barszczyk z kołdunami własnej roboty
Bufet słodki przez całą noc
Soki, woda, kawa, herbata bez ograniczeń przez całą noc
Lampka szampana o północy
Północ przywitamy pokazem sztucznych ogni na tle jeziora otomińskiego.
Szalona muzyka i zabawa prowadzona przez DJ`a Adriana
Alkohol we własnym zakresie lub w atrakcyjnych cenach
Możliwość skorzystania z noclegu.