Nasz Szef kuchni zadba o Państwa podniebienia wykwintnym i wyszukanym menu a całość uzupełni odpowiednio przygotowany repertuar muzyczny.
To ważna i nieodłączna część każdego balu. U nas jak co roku zagra profesjonalista i pasjonat muzyki DJ Damian, który buduje nastrój z każdym kolejnym utworem. Na parkiecie zagoszczą taneczne przeboje wszech czasów, od rock'n'rolla, przez disco lat '70, lekkie i przyjemne lata '80 oraz wybrane hity z kolejnych dekad.
Wybory króla i królowej Balu.
MENU
I DanieKrem z kurek i pieczonego kalafiora z oliwą truflową
II DanieKacze udo konfitowane, gnocchi z masłem szałwiowym, carpaccio z buraka
Zakąski zimne podane do stołówWędliny z naszej wędzarni- szynki , schaby, balerony
Parfait z gęsiej wątróbki z czarną truflą
Roladki z wędzonego łososia
Sery, oraz sery pleśniowe
Rolada z pieczonego boczku
Roust beef pieczony w czarnym pieprzu
Tatar z matiasa
Schab pieczony z morelą
Sałatka cezar
Smalec, ogórki, pieczywo
Szwedzki bufetCiasta, ciasteczka koktajlowe
Owoce, owoce tropikalne
Napoje:Soki owocowe, napoje, kawa, herbata/ bez ograniczeń
Alkohol:Wódka Luksusowa 250 ml/os
O północy butelka wina musującego 0,7/4 os.
Restauracja wyraza zgodę na przyniesienie własnego alkoholu
Rezerwacje od 10 osób rabat 10%
Koszt:269pln/os
Start: 20:30