Zapraszamy wszystkich do dobrej zabawy w rytmach, lat '80, '90 oraz współczesnych z DJ SKADI.
Szanowni Państwo.
Informujemy iż w dniu 21.11.2019 bilety zostały wyprzedane.
Została możliwość organizacji SYLWESTRA dla grupy powyżej 40 osób w sali winiarnia. Więcej informacji pod nr. tel 501 789 889.
Menu Sylwestrowe 2019 /2020Zupa serwowana każdemu z gości indywidualnie do stołu:Krem z żółtej soczewicy i pieczonej papryki że świeża kolendrą
Danie główne serwowane każdemu z gości indywidualnie do stołu:Karczek z dzika pachnący jałowcem,
zapiekanka z batatów z boczkiem, mus z przetartych buraczków,
sos borowikowy
Deser podany w formie szwedzkiego stołu:Mus z Mango
Mini Creme Brulee
oraz pieczone ciasta w pięciu odsłonach
Szwedzki stół z przekąskami:Roladki cielęce z anchois i kaparami
Rolada z karczka wieprzowego z musem śliwkowy
Galantyna drobiowa z pistacjami i suszoną morelą
Terina z polędwiczki wieprzowej z paluszkami krabowymi otulina boczkiem
Rolada z polskiej kaczki z prażonymi jabłkami i świeżą wątróbką
Roladki z marynowanego łososia z musem z awokado i chili
Terina z białych ryb z małżami otulona morskimi algami
Roladki z pstrąga z musem homarowym
Terina z zielonego groszku i słodkiej karotki
Warzywny pasztet z pieczarkami i cieciorką
SałatkiMix sałat z świeżymi warzywami, serem pleśniowym, szynka parmeńska polane smakową oliwą
Kruche sałaty z Rukolą, warzywami, wędzonym pstrągiem, patisonem
sos Ajoli
Dodatki:Pieczywo mieszane
Marynaty
Masło
Staropolskie niezapomniane przysmaki:Wędliny, szynki i kiełbasy wiejskie, wędzone wg staropolskiego przepisu
Domowy smalczyk z jabłkiem i cebulką, ogórki kwaszone
Alkohole w Open Barach ... bez ograniczeńPiwo
Wódka wyborowa
Białe hiszpańskie wino Verdejo
Czerwone hiszpańskie wino Tempranillo
Whisky
Koktajle alkoholowe ... bez ograniczeń:Gin + Tonic
Mojito
Cuba Libre
Vodka Sunrise
Napoje zimne i ciepłe serwowane bez ograniczeń:Woda mineralna/gazowana, niegazowana/podawana z mięta i cytryną
Soki owocowe: pomarańczowy i jabłkowy,
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda 7up, Tonic
Kawa z ekspresów ciśnieniowych
Herbata w 3 smakach
Dodatki do ciepłych napoi
Ok. 23.00 TRADYCYJNE LOSOWANIE CENNYCH NAGRÓDGodzina 00.00 dnia 01.01.2020 rokuPowitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującegoOk 24.00 - Ciepły bufet z daniami:Rozgrzewająca zupa:Tradycyjny polski żurek z białą kiełbasą i grzybami
Trio ciepłych dań, czyli ciepła kolacja w nocy:Rolada drobiowa nadziewana mozzarellą i pieczarkami w sosie serowym
Duszony schabik cielęcy w sosie pieprzowym
Steki z ciecierzycy w sosie warzywnym z pieczarkami
Dodatkiwarzywa grillowane
pieczone ziemniaki
dziki ryż
Zakończenie imprezy godz. 4:00Serdecznie zapraszam!
Tomasz Gross
Tel.: +48 501 789 889
email: t.gross@restauracjanadpotokiem.pl