Serdecznie zapraszamy do spędzenia tego wyjątkowego wieczoru w kameralnej atmosferze Restauracji Verres en Vers.
Niezapomniany wieczór sylwestrowy pełen smaków, wyjątkowych chwil i blasku świec.
Oferta Bufetu Sylwestrowego zachwyci różnorodnością dań i aromatów.
Kolacja Sylwestrowa w formie bufetu w godzinach 18:00-22:00>Drink powitalny
>Bufet zimnyDeska wędlin
Deska serów
Hummus 3 smaki
Krewetki w sosie mango, chili i kolendrą
Mix oliwki marynowane w ziołach
Sałatka z quinoą i grillowanymi warzywami
Sałatka z czarnej soczewicy, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
Sałatka grecka
Mix sałat, czerwona cebula, papryka, kukurydza, ogórek, pomidorki koktajlowe
Pikle: pieczarki, cebulka perłowa, dynia, korniszony, kapary
Klasyczny winegret
Pieczywo
Masło
>Dania główneWegetariańska zupa meksykańska
Pieczone udka kaczki z jabłkami i rozmarynem
Halibut w sosie porowym
Ziemniaki gratin z zapieczonym serem
Lazania z burakami i kozim serem
Pieczona marchewka z octem balsamicznym, miodem i rozmarynem
>DeseryCiasto czekoladowe
Sernik z jeżynami
Owoce
>Bufet dla dzieciNuggetsy z kurczaka
Frytki
Surówka z marchwi i jabłka
>NapojeŚwieżo parzona kawa
Wybór aromatycznych herbat
Woda smakowa
>Open barWino białe i czerwone
Cena:399 zł/osoba dorosła
220 zł/dziecko (3-12 lat)
Dzieci do lat 3 - wstęp darmowy
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc.
Zapraszamy do kontaktu i rezerwacji miejsc:
+48 728 345 601
restauracjavv@radissonblu.com
https://www.facebook.com/RestauracjaVenV/?locale=pl_PL