W tę wyjątkową noc przeniesiemy Państwa w świat pełen blasku, przepychu i niepowtarzalnych wrażeń. Million Dollars Night to sylwestrowa gala, która zachwyca od pierwszej chwili i pozostaje w pamięci na długo po ostatnim toaście. Kolacja przy elegancko nakrytych stołach 8 i 12 osobowych
Powitanie w wielkim stylu. Nasi performerzy w oszałamiających, złotych kostiumach przywitają Państwa niczym gwiazdy światowego formatu, a pierwsze kieliszki szampana wprowadzą Was w klimat luksusu.
Golden Wings Show energetyczny, hipnotyzujący pokaz tańca ze skrzydłami Isis, który rozświetli noc ferią złota i ruchu.
Elegancka burleska klasyka zmysłowości i wdzięku w wykonaniu mistrzyni sceny. Pełen klasy, taneczny performance, który oczaruje każdego widza.
Rewiowy freestyle taniec, zabawa i niepowtarzalna energia w rytmie muzyki granej przez DJ-a. Tancerki w zmieniających się kostiumach będą towarzyszyć Państwu na parkiecie, tworząc niezapomniane widowisko aż do białego rana.
Powitaj Nowy Rok na sopockiej plaży, wśród fajerwerków, złotego blasku i marzeń o nowym, jeszcze piękniejszym początku.
tatar z tuńczyka ze szczypiorkiem, czerwonym burakiem, teriaki i musztarda miodowa tatar z łososia z miętowym kawiorem i chipsem z kaparów świeże ostrygi z cytryną świeże ostrygi z chilli , mango oraz sosem miętowo-limonkowym ceviche z dorsza w ginie z salsą ogórkową i żelem z kiszonego ogórka
Strefa Mięso pieczony rostbef z konfiturą z czerwonej cebuli, marynowana gruszka w czerwonym winie tatar wołowy z truflami i confitowanym żółtkiem deska włoskich serów i wędlin-deska pieczonych mięs ( indyk pieczony z morelą, karkówka pieczona, schab pieczony)
Strefa Wege falafel z kremem orzechowym wegański mini burgery z sosem tatarskim sajgonki warzywne z sosem sweetchilli tatar z kolorowych pomidorów ze szczypiorkiem tartaletka z kremem z pieczonej dyni z serem feta i oliwkami
Bufet ciepły
Zupy pikantna zupa Harrira z indyka krem z kiszonego ogórka i grzanki ziołowe krem z wędzonego pstrąga z oliwą pomidorową
Strefa ryba/owoce morza sandacz pieczony w sosie śmietankowym z szyjkami rakowymi smażone krewetki w emulsji winno-maślanej z pietruszką smażone krewetki z chorizo, suszonymi pomidorami i pomidorkami cherry mule duszone w sosie bazyliowym ośmiorniczki baby duszone w sosie teriaki
Strefa mięso policzki wieprzowe zapiekane w sosie BBQ cielęcina w sosie demi wiśniowym konfitowane udo z kaczki z sosem morelowym beef stroganoff kurczak curry z warzywami
Strefa WEGE lazania szpinakowa w sosie z pieczonych pomidorów gratin ziemniaczany z truflami polenta grillowana z chimichuri risotto borowikowe z parmezanem
Bufet słodki crème brulé panna cotta z kremem mango-markuja mus czekoladowy z pomarańczą mini ptysie z czekoladą i pralinami mini croissanty z białą czekoladą i pudrem z maliny mini croissanty z kremem pistacjowym, kruszonką z pistacji brownie z karmelem i orzechami
Open Bar z asortymentem:
Woda Niegazowana Woda Gazowana Coca Cola Sprite Sok pomarańczowy Lemoniady smakowe, Wino białe hiszpańskie, Wódka, piwo Kawa Lavazza Herbata Sir Williams
Inne alkohole, drinki oraz koktajle dostępne w płatnym barze.
2. Kliknij Dodaj do koszyka i wybierz liczbę biletów.
3.Przejdź do Kasy, uzupełnij dane i zapłać online przez Przelewy24 (BLIK, szybki przelew).
4. Po zaksięgowaniu otrzymasz e-mail z potwierdzeniem i e-biletami (PDF/QR). Jeśli wiadomość nie dotrze w 30 min, sprawdź spam lub napisz na biuro@mudosopot.pl.
I pula biletów w cenie 990 zł
Rabat grupowy: przy 10 biletach zniżka 10% (efektywnie 1 bilet gratis) nalicza się automatycznie w koszyku.
Kontakt (stoły, pytania): tel. 601 208 435, e-mail biuro@mudosopot.pl