stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024

Powitaj Nowy Rok 2012 w naszym klubie. W najlepszym stylu, w doborowym towarzystwie i z widokiem na morze. Z toastem noworocznym bezpośrednio na plaży!

gru 31

wtorek, g. 18:00 - 23:00

Sopot,
bilety 690 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdynia,
bilety 730 zł
przedsprzedaż 630 zł
<>




Proponujemy szampańską zabawę przy różnorodnej muzyce naszych dj-ów, którzy bawić Was będą do białego rana.

A tak się bawili rok temu - ZDJĘCIA !

Nasz klub daje unikalną możliwość oglądania największego pokazu sztucznych ogni nad morzem z przeszklonych wnętrz lokalu lub bezpośrednio z tarasu wychodzącego na sopocką plażę.

b> Klub Cream
Tu królować będą największe taneczne hity .

imprezę poprowadzi : DJ ADALBERT

Głowa pełna pozytywnych dźwięków i pomysłów.
W 2012 roku będzie obchodził 20 lecie pracy scenicznej.

Słynie z występów w wielu lokalach Polski i zagranicy .
W jego setach usłyszycie Państwo wiele przebojów hitów i klasków .
Przez fanów ceniony jest także za przemycanie w trakcie wieczorów wyszukanych , oryginalnych brzmień z całego świata .
Za jego sprawą będziecie mogli usłyszeć mnóstwo znanych i rozpoznawalnych przebojów a wraz z nastaniem karnawału także oryginalnych brzmień
latyno amerykańskich.


Gdzie się bawimy...?

POLECAMY PAKIET ALKOHOLOWY
ZAOSZCZĘDZASZ ......


Nazwa Pojemność Cena

Wódka biała, krajowa 0,5 l + sok 1l 98 zł

Wódka Finlandia 0,7 l + sok 1l 165 zł
Whisky Passport Scotch 0,7 l + cola 1l 165 zł
Johnny Walker Red 0,7 l + cola 1l 175 zł
Wino musujące Cin Cin 0,75 l 50 zł






Gdzie usiąść i ceny.

wstęp - 60 zł od osoby

1. Strefa Cream 160 zł / osoby
- cena zawiera; wstęp, miejsce siedzące w części klubowej.

2. Strefa restauracyjna 160 zł / osoby .
- cena zawiera: wstęp, miejsce siedzące

3. Strefa VIP - dla wymagających 210 zł/ osoby na antresoli, z widokiem na morze i dostępem do parkietu .
- cena zawiera : wstęp, miejsce siedzące

Oferta cateringowa - bufet kuchnia włoska
95 zł / osoby


PRZYSTAWKI - 80G Z KAŻDEJ POZYCJI
1. Vitello tonnato - duszona górka cielęca w sosie majonezowo - tuńczykowym
2. Zucchini alla griglia - grillowana cukinia faszerowana pomidorami suszonymi i serem mozzarella marynowana w occie balsamicznym
3. Insalata caprese - plastry świeżego pomidora przekładane serem mozzarella opruszone listkami świeżej bazylii
4. Prosciutto con melone - kawałki soczystego melona owinięte w szynkę parmeńską
5. Bruschetta con pomodori - chrupiąca bagietka serwowana z aromatyczną oliwą, pomidorami, czosnkiem i bazylią

ZUPA - 200ml
1. Zuppa di pomodori al basilico - krem z pomidorów z bazylią i parmezanem

DRUGIE DANIE- 150 g każda pozycja
1. Petto di pollo con mozzarella - roladka z piersi kurczaka faszerowana mozzarellą, suszonymi pomidorami i bazylią podawana w sosie pomidorowym
2. Saltimbocca alla Romana - roladki schabowe faszerowane szynką parmeńską i listkami szałwii podawane w sosie z białego wina
3. Sogliola con gli spinaci - roladki z soli faszerowane liśćmi szpinaku zapieczone pod kołderką z sera mozzarella serwowane w sosie bazylikowym.

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH 100 g z każdej pozycji
1. Gnocchi w sosie maślanym
2. ziemniaki pieczone z ziołami
3. warzywa grillowane zapiekane z parmezanem

PASTY - 100 G / OSOBĘ Z KAŻDEJ POZYCJI
1. Penne alla carbonara - makaron z boczkiem i czosnkiem w sosie śmietanowym i żółtkiem
2. Penne alla putanesca - makaron z boczkiem, cebulą, papryką, oliwkami, kaparami, czosnkiem,, anchois w sosie pomidorowym

PO PÓŁNOCY 200g/200ml / osobę
1. Lasagne bolognese - plastry makaronu przekładane sosem mięsno - warzywnym zapiekane z serem i sosem beszamelowym
2. zupa minestrone - włoska zupa warzywna

DESERY
1. Krem czekoladowy z musem truskawkowym
2. Panna cotta - włoski deser z delikatnej śmietanowej pianki,
podawany z sosem malinowym

ZAPEWNIAMY TOAST NOWOROCZNY WINEM MUSUJĄCYM BEZ OGRANICZEŃ

Podsumowanie:

1. dobór miejsca - opcjonalnie
- do wyboru: cream, sala bankietowa,restauracyjna lub vip
2. catering - jako opcja, wedle uznania.

Osoby, które wykupią catering do imiennego zaproszenia otrzymają specjalną opaskę upoważniającą do wejścia na strefę cateringu wraz z kuponami do odbioru poszczególnych dań.
Zapewni to każdemu możliwość skorzystania z bufetu.

Cena końcowa zaproszenia zależeć będzie od Państwa wyboru.

zasady dokonania rezerwacji

W celu dokonania rezerwacji:
prosimy o kontakt telefoniczny pod numer telefonu; 601 208 435
Otrzymają Państwo wszystkie informacje dotyczące szczegółów naszego Sylwestra oraz niezbędne wskazówki rezerwacji i dokonania opłaty.

Proponujemy Państwu największą zabawę sylwestrową w Trójmieście.

Archiwalne edycje imprezy