HOTEL NADMORSKI
SYLWESTER 2009 - YELLOW SUBMARINE
Jedyny taki rejs w roku! Zapraszamy na Mostek!
JAK CO ROKU !!!!! ZABAWA. BARY. BUFETY - BEZ LIMITU
Cena "Torpeda" - 390 złotych / os.
Cena "Peryskopowa" - 550 złotych / os. (zawiera dodatkowo koszt: noclegu, parkingu oraz brunchu następnego dnia).
Muzyka z filmu Yellow Submarine to wielka gra wyobraźni, która każdego z nas prowadzi w inne miesjce, muzyka którą każdy zna i która nie poddaje się upływowi czasu. To właśnie między innymi ta muzyka towarzyszyć nam będzie w sylwestrową noc. W czasie wspólnego rejsu, usłyszymy wiele przebojów The Beatles i muzykę inspirowaną muzyką ich przebojami. To wszystko sprawi, że dobra zabawa, podczas tej wyjątkowej nocy jest zagwarantowana. Zapraszamy na mostek.
MENU:
Przystawka: Tatar z błękitnego tuńczyka z sosem wasabi i sałatką z ogórka, Zupa: Krem z karczochów aromatyzowany brandy z zapiekaną ostrygą , Danie główne: Cielęcina zapiekana w terinie z królika podana na sosie chevreuil z truflami, ziemniaki au gratine z gruszką i tymiankiem, duszone rydze , Deser: "Pływające wyspy" w sosie waniliowo klonowym z chilli
Bufet zimny: Pikantny koktajl z melona z szynką parmeńską , Pomidory faszerowane avocado, borowikiem i wędzonym pstrągiem , Sałatka z marynowanego piklinga z ogórkiem i sosem wasabi , sałatka z marynowanej wieprzowiny z dresingiem kaparowym , Carpaccio z argentyńskiej polędwicy wołowej Angus z truflowym vinaigrette , Wędzona pierś gęsia podana na karmelizowanych gruszkach , Podwędzana polędwiczka z musem ziołowym , Marynowany łosoś z ziolami i salsą pomidorową , Zapiekane małże z pikantną salsą , Sandacz faszerowany musem z wędzonego węgorza w emulsji pietruszkowej , Oliwki z czosnkiem i pietruszką , Szaszłyki warzywne w marynacie imbirowej , Marynowane korniszony, grzybki, papryka , Pieczywo , Masło Terina z kaczej wątróbki z brandy
Bufet gorący: Duszony udziec wołowy w sosie Dijon , Pieczone jagnię z rozmarynem i czosnkiem , Pierś z pulardy duszona w sosie ostrygowym , Pieczone udka z kaczki Barbie w sosie smardzowym , Mule w białym winie z pomidorami, czosnkiem i chili , Smażone krewetki z ananasem w sosie słodko kwaśnym , Pieczone baramundi z tajską potrawką , Duszony lin w sosie korniszonowym , Zapiekane ziemniaki z bekonem i ziołami , Zapiekane cząstki ziemniaków z papryką , Risotto z rydzami , Grillowana cukinia z fetą , Duszona fasolka szparagowa w sosie ostrygowym , Bukiet warzyw w sosie serowym
Bufet deserowy: Waniliowa beza z musem orzechowym i syropem klonowym , Kawowe parfait z sosem szampańskim , Tarta owocowa
Open Bar: Wódka Czysta, Ballantines, Bacardi Dry, Martini Bianco, Seagram's Gin, Ricard, Viaguara, Olmeca Silver, Campari, Piwo Lech Premium, Venezia Chardonnay, Venezia Merlot, Soki owocowe, Napoje gazowane. Drink powitalny dla Pań: Belvedere, peppermint, sprite, limonka, mięta, lód. Drink powitalny dla Panów: Whisky, sprite, limonka, cukier brązowy, lód.