Przeobraź się w diwę przedwojennego kina i zadaj szyku w zjawiskowej kreacji lub wciel się w postać gangstera czasów prohibicji i baw się na bogato nawet w dobie wielkiego kryzysu. Rzuć się w wir szalonych lat dwudziestych i powitaj Nowy Rok w rytmie tanga, charlestona i quickstepa.
W trakcie balu:
- uroczysta kolacja
- open bar (napoje alkoholowe i bezalkoholowe)
- oprawa muzyczna
- wybory Marilyn Monroe i Al Capone
- występ artystyczny
- ceny noclegów już od 155PLN/ pokój
Więcej informacji udzieli:
Dział Gastronomii tel. +48 58 666 29 44, 502-198-146;
e-mail: h3417-fb@accor.com
Kolacja Sylwestrowa
Przystawka
Tatar ze świeżej makreli marynowanej w soku z pomarańczy,
podany z suszonymi pomidorami, dipem limonkowo- porzeczkowym
i grzankami czosnkowymi
Zupa
Krem z borowików z rozmarynem, aromatyzowany
julienn boczkowym i łososiem wędzonym
Danie główne
Polędwiczki wieprzowe sauté zapiekane w warzywach śródziemnomorskich
z dodatkiem sera pleśniowego karmelizowanego w miodzie oraz
czarnych oliwek, podane z gratin ziemniaczanym i bazyliowym pesto
Deser
Carpaccio z ananasa karmelizowane w cukrze trzcinowym,
podane z gałką lodów domowych i sosem malinowym
Bufet słodki
Ciastka koktajlowe
Mus z mango z karmelizowanymi brzoskwiniami
Tiramisu gruszkowe
Bufet zakąskowy
Łosoś pieczony z jajkiem przepiórczym w tagliatelle warzywnym
Gotowana sola z dajkonem i czerwoną papryką
Rolada z pstrąga nadziewana chorizo i pastą szpinakową
Torcik śledziowy na toście razowym
Kaczka z bakaliami z papryką w occie balsamicznym
Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami
Kurczak z aromatyczną miętą i soczystą papryką
Karczek pieczony z liśćmi bazylii
Pierś z indyka z curry z gruszkowym chutney
Brokuł na musie z mango z orzeszkami Pinii
Zestaw mięs pieczonych z marynaty ziołowej
Sałatki
Sałatka z owocami morza i makaronem warzywnym
Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem
Sałatka z kurczaka na sosie słodko- kwaśnym z owocami
Sosy zimne
Sos koktajlowy z pomarańczami i whisky
Sos jogurtowo- ziołowy
Sos pikantny z papryczką chili
Danie gorące w nocy
Zupa Bogracz z kawałkami duszonej wołowiny, warzywami oraz concasse pomidorowym
Open Bar
Wódka Bols
Wino czerwone i białe
Piwo
Wino musujace podczas toastu
Soki owocowe
Napoje gazowane
Woda gazowana i niegazowana
Kawa, herbata