stat
Impreza już się odbyła
gru 31

środa, g. 19:00 - 03:00

Łeba,
bilety 1500 zł
gru 31

środa, g. 20:00 - 04:00

Sopot,
bilety 1100, 1250, 1500, 1700 zł
Menu

Przystawka
Polędwica wołowa podwędzana i marynowana w jarzębiaku z borowikami

Zupa
Zupa krem z topinamburu aromatyzowany czarną truflą

Danie główne
Mleczna cielęcina duszona w białym winie z szałwią, podana z kaszą perłową i flambirowanymi buraczkami

Deser
Mus czekoladowy z brandy i złotem dukatowym

Bufet zimny

Roladka z suma gotowanego z tymiankiem cytrynowym
Terrina ze szczupaka w liściach pora
Filet z matiasa wiśniowego w łamanym pieprzu
Klasyczna sałata cezar z grillowanym kurczakiem i złocistymi grzankami
Sałata z pieczonych warzyw z kremem balsamicznym
Polędwiczki wieprzowe z grzybami i siekaną pietruszką
Pularda faszerowana musem z ricotty i suszonych pomidorów
Dojrzewająca wołowina podana na rukwi wodnej
Pasztet z zająca z borówkami leśnymi
Dynia i borowiki marynowana
Pieczywo własnego wypieku
Ragout z wołowiny z pieczoną papryką i czarnuszką
Łosoś bałtycki w sosie z białego wina z tymiankiem cytrynowym
Kluski szpinakowe z serem owczym
Pieczone warzywa korzenne z miodem spadziowym

Bufet słodki od godz. 21:00

Bufet gorący

Roladki z pulardy w sosie z białego wina zrazy cielęce z kurkami w sosie z jałowca

Open bar

Wódka pan Tadeusz
Whisky: Jameson, Jack Daniels
Gin: Beefeater
Rum: Brugal
Dodatkowo: miodula prezydencka leżakowana, goldwasser
Wino białe i czerwone

zarezerwuj
+48 602 722 602, +48 58 345 83 72, +48 58 340 78 90 manager@majolika.com.pl

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.