MenuPrzystawkaPolędwica wołowa podwędzana i marynowana w jarzębiaku z borowikami
ZupaZupa krem z topinamburu aromatyzowany czarną truflą
Danie główneMleczna cielęcina duszona w białym winie z szałwią, podana z kaszą perłową i flambirowanymi buraczkami
DeserMus czekoladowy z brandy i złotem dukatowym
Bufet zimnyRoladka z suma gotowanego z tymiankiem cytrynowym
Terrina ze szczupaka w liściach pora
Filet z matiasa wiśniowego w łamanym pieprzu
Klasyczna sałata cezar z grillowanym kurczakiem i złocistymi grzankami
Sałata z pieczonych warzyw z kremem balsamicznym
Polędwiczki wieprzowe z grzybami i siekaną pietruszką
Pularda faszerowana musem z ricotty i suszonych pomidorów
Dojrzewająca wołowina podana na rukwi wodnej
Pasztet z zająca z borówkami leśnymi
Dynia i borowiki marynowana
Pieczywo własnego wypieku
Ragout z wołowiny z pieczoną papryką i czarnuszką
Łosoś bałtycki w sosie z białego wina z tymiankiem cytrynowym
Kluski szpinakowe z serem owczym
Pieczone warzywa korzenne z miodem spadziowym
Bufet słodki od godz. 21:00Bufet gorącyRoladki z pulardy w sosie z białego wina zrazy cielęce z kurkami w sosie z jałowca
Open barWódka pan Tadeusz
Whisky: Jameson, Jack Daniels
Gin: Beefeater
Rum: Brugal
Dodatkowo: miodula prezydencka leżakowana, goldwasser
Wino białe i czerwone
zarezerwuj+48 602 722 602, +48 58 345 83 72, +48 58 340 78 90 manager@majolika.com.pl