Zapraszamy na Sylwestrowy Bal na Pokładzie
pełen tańca, zabawy i niezapomnianych wrażeń!
All inclusive
gwarancja obfitych stołów szwedzkich
do końca trwania zabawy
Zupa: podana na wejście gości
• Żurek staropolski
Dania na ciepło podawane w podgrzewanych bemarach:
• Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym z ziemniaczkami pieczonymi
• Pieczone pałeczki z kurczaka
• Pieczone ziemniaki
Zakąski mięsne:
• Comber z sarny nadziewany pasztetem zajęczym
• Perliczka nadziewana grzybami leśnymi
• Kaczka nadziewana tradycyjnie podana w całości
• Kurczę nadziewane musem paprykowym
• Schab pieczony marynowany w ziołach
• Karkówka pieczona marynowana w czosnku
Zakąski rybne:
• Sola nadziewana langustynkami w cytrynowym pieprzu
• Łosoś nadziewany warzywami podany w całości
• Łosoś i sola w liściach norii
• Dorsz po grecku
• Śledź w śmietanie
Sałatki:
• Sałatka z grillowanym kurczakiem i bekonem.
• Sałatka z tuńczykiem i jajeczkiem przepiórczym.
• Ostre papryczki nadziewane serem greckim.
Zupa po 24.00 dla chętnych:
• Barszcz czerwony czysty
Danie po 24.00:
• Pieczona szynka w sosie własnym.
Alkohole/Napoje: - propozycja na 2 osoby:
- 0,5l wódki czystej
- 0,75l szampana (podawanego o godz. 23.40)
- sok / Cola / woda - bez ograniczeń
- kawa / herbata - bez ograniczeń
Propozycje wymiany wódki 0,5l przed zabawą na:
- 6l piwa beczkowego (dzbany 2l) - bez dopłaty
- 0,5l wódki kolorowej (np. Żubrówka, Żołądkowa itp) - bez dopłaty
- inne - dopłata do negocjacji.
Zaproszenia w cenie
250zł /osoba
w celu rezerwacji prosimy o kontakt:
telefoniczny: 500 11 88 96
lub mailowy: adam.nowak@poklad.pl