Mamy przyjemność przedstawić Państwu ofertę wyjątkowej zabawy Sylwestrowej w Klubie Pokład, ocenionym w tym roku przez NEWSWEEK Polska, jako lokal z najlepszym klimatem oraz wystrojem
Alkohole/napoje na parę:- 0,5l wódki
- butelka szampana
- dzban piwka beczkowego
- sok/cola/woda – bez ograniczeń
- kawa/herbata – bez ograniczeń
Zakąski(ustawione na stołach szwedzkich)
Rybne:- Sandacz pieczony nadziewany borowikami
- Sum nadziewany langustynkami
- Łosoś w orzechowej skorupie
- Delikatne roladki z soli przekładane liśćmi szpinaku
- Roladki z pangi nadziewane pieczarkami
- Terina ze szczupaka z bakaliami
Mięsne:- Comber z sarny nadziewany pasztetem zajęczym
- Roladka z boczku faszerowanego piklami
- Kaczka pieczona faszerowana orzechami
- Kurczak pieczony faszerowany pieczarkami
- Schab pieczony w ziołach
- Karkówka po Duńsku
Sałatki:- Sałatka Bellis z kurczakiem
- Sałatka Grecka
Dodatki:- Owoce
- Pieczywo
- Sosy do potraw
Dania Główne "Staroroczne"podawane do godziny 23.30
- Pieczona szynka z nutką jałowca z ziemniaczkami pieczonymi
- Ziołowe fileciki drobiowe z bukietem warzyw blanszowanych
Danie Główne "Noworoczne"podawane od godziny 0:00
Zupypodawane na życzenie Gości
- Bulion drobiowy
- Barszczyk czerwony
Ponadto zapewniamy:- Smakowite jedzenie
- W pełni profesjonalna obsługa kelnerska
- Bezpieczeństwo naszych Gości
- Moc niesamowitych wrażeń z pobytu w lokalu
- Całkowitą obsługę akustyczną, wraz z DJ'em
prowadzącym zabawę przy muzyce lat '60'70'80
Otrzymaliśmy także tytuły"Gastronom Pomorza '2003"
"Gastronom Pomorza '2004"
"Gastronom Pomorza '2005"
Cena: 290zł/ osobę
Informacje o Sylwestrze 2006: 058 660 34 31
a także:
Piotr Rogowski 509-919-883 piotr@poklad.pl
Zobacz galerię z Sylwestra na Pokładzie 2005