Koniec roku zbliża się wielkimi krokami, czas więc na podjęcie sylwestrowych wyborów. Tradycyjnie więc przychodzimy Wam z pomocą.
Dobre jedzenie, dobra muzyka i dobra zabawa, czyli wyśmienita kolacja z wystrzałową imprezą. Brzmi zachęcająco? W takim razie zapraszamy do Serio.
Przygotowaliśmy dla Was dwa warianty menu, po cztery dania w każdym. Do tego napoje, alkohol oraz pyszny poczęstunek po północy. Całość przy modnej i eleganckiej muzyce.
Przejdźmy do konkretów, czyli jedzenia:
MENU 1:- Tatar z tuńczyka, awokado, marynowana rzodkiew, aioli z peperoncino i limonką
- Krem z buraka, kremówka z miodem i cytryną, prażone pistacje
- Jesiotr, skorzonera, marynowana gruszka, sos z białego balsamico i wina
- Mus mascarpone z białą czekoladą, śliwka w cynamonie i czerwonym winie, kruszonka orzechowa
MENU 2:- Tatar wołowy, żółtko, marynowana dynia, szalotka, ogórek piklowany
- Krem z borowików i podgrzybków, szałwia, chips z parmezanu i grzybów
- Comber jagnięcy, ziemniaczany gratin, szpinak, sos z czerwonego wina i karmelizowanej szalotki
- Mus mascarpone z białą czekoladą, śliwka w cynamonie i czerwonym winie, kruszonka orzechowa
Po północy klasyczny boef strogonow z focaccią.
A do tego:
- 0,5 litra wina na osobę lub 0,5 litra wódki na parę.
- Woda gazowana i niegazowana.
- Kawa i herbata.
- Kieliszek wina musującego o północy.
O muzykę zadba: dj