Nowy Rok tuż, tuż! Zapraszamy na wyjątkową imprezę sylwestrową w naszej restauracji M15 w Sopocie! Przywitajcie Nowy 2026 razem z nami ! Kameralny Sylwester z widokiem na plażę, morze i molo! W tym roku w stylu luksusowych lat 80-tych! Możecie przyjść w kreacji rodem z Dynastii, ale nie jest to wymagane.
Impreza z pysznym jedzeniem i muzyką DJ'a, który zadba o to abyście tanecznym krokiem weszli w Nowy Rok! O szampańską oprawę imprezy zadba G.H.Mumm. W cenie biletu butelka wódki lub wina na parę oraz kieliszek szampana G.H. MUMM Cordon Rouge o północy.
MENU SYLWESTROWE SERWOWANE ORAZ BUFETOWE MENU SERWOWANE Do wyboru mięsno rybne lub vege (wybór trzeba zgłosić do restauracji w momencie zakupy/rezerwacji biletów)PRZYSTAWKA Carpaccio z różowego śledzia z blinami ziemniaczanymi ikrą z pstrąga fier, cremem frische wędzonym i oliwą koperkową
lubWołowina marynowana w stylu tajskim, sos unagi, majonez kimchi, rzodkiew piklowana, chlebek ryżowy
ZUPA Bisque rakowe z szyjkami rakowymi, pianą z fenkuł, oliwa kolendrowa, pure muślinowe z francuskich ziemniaków
GŁÓWNE DANIE Halibut, puree z groszku, limonki i mirin, topinambur z miso, mini marchewka , kopytko z parmezanem i papryką wędzoną, sos homarowy
lubTerrine z królika, kopytko z ziemniaka i parmezanu, skorzonera, dziki brokuł, szpinak maślany, demi glace
BUFET ZIMNY Canepes z pate z gęsich wątróbek
Rolada z boczku z czarną truflą włoską
Tatar z łososia w kruchej babeczce z wakame i majonezem cytrynowym
Blin gryczany z ikrą z pstrąga (fier) i kwaśną śmietaną
Bresaola z kruchej łyżeczce z musztardą z pieczonego jabłka z kardamonem
Śledź w śmietanie z cebulką jabłkiem i majerankiem
Śledź z wakame i kolendrą
Tatar z marchewki z czarnuszką
Vol-au-vent z sera koziego i gruszki marynowanej w winie
BUFET SAŁATKOWY Sałata rzymska a la Cesar z chipsami z kaparów, suszonymi pomidorami, pstrągiem wędzonym , makaronem ogórkowym, i figą suszoną
Selekcja sałat z dynią piklowaną burakiem pieczonym, ser cheddar suszony
BUFET CIEPŁY O 23:00 Rolada ze świni złotnickiej z kasztanami i sosem jeżynowym
Karmazyn pieczony z czarną soczewicą z warzywami kawiorem z pstrąga
Ragout grzybowe z białym winem i rozmarynem z makaronem pappardelle
Zapiekane warzywa ratatouille z pomidorami san marzano
Placki z buraków i cukinii ze świeżymi ziołami
BUFET DESEROWY Mus czekoladowy z wiśniami macerowanymi w rumie
Sernik krakowski
Tiramisu
DANIE CIEPŁE O 1:00Beef Stroganoff z kluskami półfrancuskimi
Zapraszamy!
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.