GWIAZDA WIECZORU - DJ HAZEL !!!!!!! Hazel Beautiful (Orginal Mix)
- 4 sale - 3 poziomy - 2 parkiety - restauracja - menu staropolskie - pokaz sztucznych ogni na plaży
Prezentacja Klubu Scena
Tak się bawimy.
Imprezę Sylwestrową 2017/2018 w Klubie Muzycznym Scena w Sopocie nakręcać będą dawni rezydenci legendarnych sopockich klubów: VIVA oraz Galaxy - DJ Hazel, DJ Quizz i DJ Romeo. Do tańca porwą Cię największe przeboje muzyki klubowej i pop.
Toast noworoczny wzniesiesz bezpośrednio na plaży, a największy pokaz sztucznych ogni nad morzem obejrzysz z przeszklonych wnętrz lokalu lub z tarasu wychodzącego wprost na sopocką plażę.
W NASZEJ OFERCIE PROPONUJEMY PAŃSTWU 5 OPCJI ZAPROSZEŃ: SALA RESTAURACYJNA SALA KLUBOWA (DJ QUIZZ) SALA KONCERTOWA ( DJ HAZEL & DJ ROMEO)
PAKIET 1- 89 zł /osobę WEJŚCIÓWKA NA SYLWESTRA
Bilet wstępu upoważnia do poruszania się po dwóch salach tanecznych - klubowej i koncertowej. Opcja bez cateringu.
PAKIET 2 - CENA 300 zł/osobę SALA RESTAURACYJNA
CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l (na 2 osoby), litr soku/napoju (na 2 osoby), catering, miejsce siedzące w sali restauracyjnej https://smakmorza.pl/galeria/
PAKIET 3- CENA 200 zł/osobę SALA KLUBOWA LUB SALA KONCERTOWA CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l (na 2 osoby), litr soku/napoju (na 2 osoby), miejsce siedzące do wyboru w sali klubowej lub sali koncertowej Opcja bez cateringu. https://www.scenaklub.pl/galeria/
PAKIET 4- CENA 300 zł/osobę SALA KLUBOWA LUB SALA KONCERTOWA CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l (na 2 osoby), litr soku/napoju (na 2 osoby), catering, miejsce siedzące do wyboru w sali klubowej lub sali koncertowej
PAKIET 5 - CENA 390 zł/osobę SALA VIP (nowoczesne wnętrze, wygodne kanapy, widok z antresoli na salę klubową i salę koncertową) https://www.scenaklub.pl/vip/ CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l lub whisky 0,5 l (na 2 osoby), litr soku/napoju (na 2 osoby), catering, miejsce siedzące w loży
DODATKOWY CATERING - 120 zł/osobę
BILETY w sprzedaży tylko online na ; eBilet Polska Biletomat.pl - bilety online
Osoby, które wykupią catering do imiennego zaproszenia otrzymają przy wejściu specjalną opaskę upoważniającą do wejścia na strefę cateringu (sala restauracyjna na parterze).
MENU BUFETOWE
PRZYSTAWKI: - deski wędlin staropolskich i mięs pieczystych własnego wyboru podawane z sosami - jajka w sosie z kawiorem garnirowane szczypiorkiem - śledzie po kaszubsku - śledź pod pierzynką - roladki pieczone z boczkiem, morelą i śliwką - marynowane warzywa: ogórki, pieczarki, cebulki, , papryka, buraczki - wybór pasztetów z sosem żurawinowym - platery serów z owocami i bakaliami - sałatka jarzynowa - sałatka grecka - sałatka z kurczakiem, selerem naciowym i orzechami
ZUPA: - tradycyjny żurek z białą kiełbasą.
DANIA GŁÓWNE: - sznycelki wieprzowe w ziołowej panierce - panierowane piersi z kurczaka ze staropolskim akcentem - karkówka duszona w warzywach - mix pierogów z kapustą i grzybami oraz mięsem okraszone cebulką - bigos po myśliwsku - makaron pełnoziarnisty w sosie pomidorowym z kurczakiem - golonki po staropolsku - pieczone kurczaki w ziołach
DODATKI: - ziemniaki opiekane w ziołach - kasza gryczana z boczkiem - kluski śląskie z cebulką - mix surówek
SOSY: - chrzanowy - żurawinowy - grzybowy
DESERY: - ciasto czekoladowe
UWAGA! Po zakupie biletów z miejscem siedzącym (pakiet 3 / pakiet 4 / prosimy o kontakt z Klubem w celu potwierdzenia wyboru sali oraz ilości zarezerwowanych miejsc. WARUNEK KONIECZNY!
Bilety dostępne w punktach Empik w całym kraju.
DODATKOWE INFORMACJE: biuro@scenaklub.pl tel: 601-208-435