Zabawa na dwóch parkietach. GWIAZDA WIECZORU będzie- Dj Hazel, dodatkowo: Dj Quizz & Buźka Hazel Beautiful (Orginal Mix)
Toast noworoczny wzniesiesz bezpośrednio na plaży, a największy pokaz sztucznych ogni nad morzem obejrzysz z przeszklonych wnętrz lokalu lub z tarasu wychodzącego wprost na sopocką plażę.
- 4 sale - 3 poziomy - 2 parkiety - restauracja - menu staropolskie - pokaz sztucznych ogni na plaży
W naszej ofercie proponujemy Państwu aż 5 opcji zaproszeń. * * * PAKIET nr 1 - 99 zł /od osoby JEDNORAZOWA WEJŚCIÓWKA NA SYLWESTRA
Bilet wstępu upoważnia do wejścia, zabawy na dwóch salach tanecznych: klubowej i koncertowej. Opcja bez cateringu i miejsca siedzącego
* * * PAKIET nr 2- CENA 200 zł/od osoby - opcja bez cateringu. lokalizacja: SALA KLUBOWA LUB SALA KONCERTOWA
CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l ,1 litr soku/napoju (na 2 osoby), miejsce siedzące w sali klubowej lub sali koncertowej
* * * PAKIET nr 3 - CENA 300 zł/od osoby lokalizacja: SALA RESTAURACYJNA
CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l ,1 litr soku/napoju (na 2 osoby), catering, miejsce siedzące w sali restauracyjnej https://smakmorza.pl/galeria/
* * * PAKIET 4- CENA 300 zł/od osoby lokalizacja: SALA KLUBOWA LUB SALA KONCERTOWA
CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l (na 2 osoby), litr soku/napoju (na 2 osoby), catering, miejsce siedzące w sali klubowej lub sali koncertowej
* * * PAKIET 5 - CENA 390 zł/osobę lokalizacja: SALA VIP (nowoczesne wnętrze, wygodne kanapy, widok z antresoli na salę klubową i salę koncertową) https://www.scenaklub.pl/vip/
CENA ZAWIERA: butelkę wódki 0,5l lub whisky 0,5 l,1 litr soku/napoju (na 2 osoby), catering, miejsce siedzące w loży
* * *
DODATKOWY CATERING // 99 zł/od osoby - opcja dla chętnych, którzy nie mają zawartego cateringu w wykupionym pakiecie.
DODATKOWE INFORMACJE: biuro@scenaklub.pl tel. 601-208-435
SYLWESTROWE MENU BUFETOWE:
PRZYSTAWKI: – deski wędlin staropolskich i mięs pieczystych własnego wyboru podawane z sosami – jajka w sosie z kawiorem, garnirowane szczypiorkiem – śledzie po kaszubsku – śledź pod pierzynką – roladki pieczone z boczkiem, morelą i śliwką – marynowane warzywa: ogórki, pieczarki, cebulki, papryka, buraczki – wybór pasztetów z sosem żurawinowym – platery serów z owocami i bakaliami – sałatka grecka – sałatka z kurczakiem, selerem naciowym i orzechami ZUPY: – tradycyjny żurek z białą kiełbasą.
DANIA GŁÓWNE: – sznycelki wieprzowe w ziołowej panierce – panierowane piersi z kurczaka ze staropolskim akcentem – karkówka duszona w warzywach – mix pierogów z kapustą i grzybami oraz mięsem okraszone cebulką – bigos po myśliwsku – makaron pełnoziarnisty w sosie pomidorowym z kurczakiem – pieczone kurczaki w ziołach DODATKI: – ziemniaki opiekane w ziołach – kluski śląskie z cebulką – mix surówek SOSY: – chrzanowy – żurawinowy – grzybowy DESERY: – ciasteczka koktajlowe