stat
Impreza już się odbyła

Sylwester nad morzem

Impreza sylwestrowa

Kolacja sylwestrowa

Powitaj Nowy Rok w najpiękniejszej scenerii w Trójmieście.

Zapraszamy na wspaniałą zabawę z wykwintną kolacją przy akompaniamencie najlepszych przebojów. Doskonała kuchnia, świetny DJ i niezapomniane widoki na morze i molo, zagwarantują Państwu udanego Sylwestra. 

Oferujemy:
- niepowtarzalną kolację serwowaną
- ciepły oraz zimny bufet
- bufet słodkości
- DJ
- 0,5 l wódki Finlandia na parę

I pula biletów (20 sztuk)  - 299 zł / os
II pula - 325 zł / os

Jeśli masz pytania - napisz: marketing@m15.sopot.pl 

MENU
Przystawka: Carpaccio z jagnięciny z sosem kaparowym, galaretką z czarnego bzu i chipsem cebulowym

Zupa: Wytrawne consomme z lina z ravioli grzybowym i olejem z majeranku

Danie główne: Stek z gęsi podany z gołąbkiem z ziemniakami, sałatką z gruszki z fenkułem i cząbrem, wykończone sosem jeżynowym

Deser: Panna cotta z kozim serem i fiołkami z ciastkiem migdałowym

Bufet zimny: Boczniaki marynowane z cebulką z pikantnym sosem agioli, rolada z soczewicy z żurawiną, kruche korpusy z wytrawną pastą orzechową, matias na grzance z konfiturą z białej cebuli i sosem ravigot, marynowany w cydrze pstrąg łososiowy z mandarynką, mus z ryb morskich z rukolą i dresingiem limonkowym, dojrzewający antrykot wołowy z salsa pomidorową na ostro, boczek pieczony z chrzanem, deska serów z miodem z mniszka i owocami suszonymi, suszona pierś z kaczki espumą z kawy i dresingiem rozmarynowym, patte z gęsich wątróbek z śliwkami i boczkiem, sałatka z kaszy bulgur z orzechami, fasolką , pomidorem suszonym ,szczypiorem i majonezem wegańskim, sałata z kozim serem, gruszką marynowaną, papryką, szalotką marynowaną, sherry i sosem mirabelkowym

Bufet słodki: Owoce filetowane, torcik czekoladowy z sosem słony karmel, sernik z białą czekoladą, mus czekoladowy z wiśniami Na gorąco po północy: Krem z brukwi na gęsinie, buef strogonof.

W cenie 0,5 l wódki Finlandia lub butelka wina na parę - do wyboru.