SYLWESTER 09/2010
Dobre menu, profesjonalna obsługa, sprawdzony zespół muzyczny i fantastyczni goście !
POCZĄTEK GODZ. 20 30 - 4 30
DRINK POWITALNY /WHYSKY, WÓDKA /
Przystawka :
Cocktail z krewetek
Obiad:
Polędwica z czarnym pieprzem na ryżu
Ziemniaki zapiekane
bukiet surówek, brokuły z wody
Po Obiedzie Deser :
Gruszka marynarska
kawa, herbata i ciasto cocktailowe, owoce
BUTELKA WÓDKI / 0,5 L/4 OS
szampan /6 os ,
sok owocowy 1L-6 os..
Zakąski zimne:
Schab kapitański w galarecie
Szynka w galarecie
Półmisek Bałtyk
Zakąski rybne:
Węgorz wędzony
Finezyjne roladki z łososia na sezamie z rodzynkami /suszi /
Dania gorące :
Godz. 21 45 krewetki w bekonie i paście harisa
GODZ. 22 30 Wołowina po burgundzku
Około GODZ.23 00 program artystyczny
Godz. 00 00 szampan, życzenia ,
Godz. 0 15 Pokaz sztucznych ogni
GODZ 0 45 Pierwsze danie Nowego roku
Udka nadziewane w sosie tao- tao
GODZ 2 30 barszcz czerwony z kołdunami
NOWY ROK 2008 R. Godz. 12 00- 12 30 OBIAD
Żur kielecki
Schab w sosie śliwkowym
Ziemniaki, ryż
Zest. surówek Sok owocowy
deser
GODZ. 13 30 OGNISKO !
Prosiak i szynki pieczone w owocach z sosem cumberland
Cena za w/w zestaw 360 zł