Zapraszamy wszystkich do dobrej zabawy w rytmach, Lat 80, 90 oraz współczesnych z DJ SKADIMenu Sylwestrowe 2024 / 2025Zupa serwowana każdemu z gości indywidualnie do stołu:Kaszubska kartoflanka z chrustem z boczku
Dla osób na diecie wegetariańskiej:Kaszubska kartoflanka z chrustem z warzywnym
Danie główne serwowane każdemu z gości indywidualnie do stołu:Kacze udo Config, sos wiśniowo-jałowcowy, zapiekanka ziemniaczana, kapusta modra
Opcja dla osób na diecie wegetariańskiej:Steki z pieczonej dynia na puree z fasoli z pieczonym czosnkiem, rucolą, pomidorem, wegański parmezanem i zielonym olejem
Deserowe wariacje w formie szwedzkiego stołu, między innymi:Mus czekoladowy z rafaello i wiśniami
Panna cotta z musem owocowym
Sernik w szkle z chilli
Ciasta pieczone
Szwedzki stół z przekąskami:Bufet mięsny:Pieczony Roztbef na różowo z chatneyem z owoców
Rolowana karkówka szpicowana chilii i wędzoną słoniną z musem śliwkowym
(na grzance)
Croissant z szarpana wołowina, sos BBQ
Twister drobiowy z dipem diabolo
Wędzonki kaszubskie
Bufet rybny:Chrupiąca krewetka na sosie słodko-kwaśnym
Majonezik z pstrąga z koroną szczypiorkowego-majonezu
Gdański śledzik w zalewie octowo-miodowej z krążkami marynowanych cebulek
Tatar na dwa sposoby podany w kruchej tartaletce:
Tatar z łososia & tatar ze śledzia
Bufet wege:Sajgonki z warzywami i grzybami mun
Grillowane Halloumi z musem owocowym
Sałatki:Sałaty, świeży szpinak, ogórek, marynowana gruszka, tofu, mandarynka, vinegret owocowo-winny
Dodatki:Pieczywo mieszane, marynaty, masło
Alkohole w Open Barach bez ograniczeńWódka wyborowa
Białe wino Hazy View Chenin Blanc z RPA
Czerwone wino Hazy View Pinotage z RPA
Whisky Johnnie Walker Red Lable (CZY GRANDS LEPIEJ)
Piwa regionalne
Koktajle alkoholowe w Open Barach serowane bez ograniczeń:Gin + Tonic
Mojito
Cuba Libre
Aperol Spritz
Napoje zimne i ciepłe serwowane bez ograniczeń:Woda mineralna/gazowana, niegazowana/podawana z mięta i cytryną
Soki owocowe: pomarańczowy i jabłkowy,
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda 7up, Tonic
Kawa z ekspresów ciśnieniowych
Herbata w saszetkach do indywidualnego zaparzania w 3 smakach
Dodatki do ciepłych napoi
OK. 23.00 TRADYCYJNY KONKURS TRZECH NAGRÓDGodzina 00.00 dnia 01.01.2025 rokuPowitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującegoOk godziny 00:30Dania na ciepło podane w formie szwedzkiego stołu:Rozgrzewająca zupa:Tradycyjny żurek z białą kiełbasą
Trio ciepłych dań, czyli ciepła kolacja w nocy:Dorsz na sosie prowansalskim
Cielęce zraziki z grzybami, polskim kabanosem, szalotką i sosem jałowcowy
Lazania z warzywami zapiekana z tofu
DodatkiZiemniaki opiekane z ziołami
Kapusta zasmażana
Warzywa z patelni
Zakończenie imprezy godz. 4:00Serdecznie zapraszam!Tomasz GrossTel.: +48 501 789 889email: t.gross@restauracjanadpotokiem.pl