W tę noc specjalne, autorskie menu stworzone przez wybitnego Szefa kuchni White House - Grzegorza Nakrajnika. Dania oparte na zasadach kuchni Slow Food. Znajdą w nim Państwo takie pozycje jak ostrygi na kruszonym lodzie, pasztet z dziczyzny z chutney z porzeczki i mango czy Jesiotr z kawiorem w szapańskim sosie buerre blanc.
Na piętrze stoły z widokiem na morze, kolacja, bar alkoholowy.
Natomiast na parterze o muzykę zadba Dj z przeglądem muzyki z dekady - nasza gwarancja zabawy do białego rana.
Pełne Menu:
Ostrygi na kruszonym lodzie z szalotką,cytryną ,chili
Ostrygi na ciepło z anchovies na grzance z orkiszu
Matjasy Bałtyckie z piwem Grand i orzechami włoskimi
Mousseline z wędzonych ryb bałtyckich (łosoś,dorsz,makrela)z kawiorem
Terrina z dzikiego łososia bałtyckiego z omułkami i sercówkami
Faszerowane figi z kozim serem Chevre z szynką San Daniele
Galantyna z kaczki wiejskiej z kaszubskich hodowli z borowikami i pistacjami
Parfait z wątróbki indyczej z galaretką z campari i pomaranczy
Pasztet z dziczyzny (z jelenia i dzika z okolic mierzeji wislanej z chutney porzeczka-mango
Rolada z cielęciny mlecznej (kociewie) nadziewana szyjkami rakowymi
Rostbef argentynski z kandyzowanymi owocami egzotycznymi
Dorsz bałtycki z warzywami z czerwonym winem i konfiturą z pomidorów
Danie ciepłe
Kaczka francuska z daktylami i konfiturą z czerwonej kapusty i jeżyny
lub
Jesiotr z hodowli z okolic Starogardu Gdanskiego z kawiorem w szampanskim beurre blanc i szparagami
Danie ciepłe po północy
Boeuf strogonow w kociołku z pieczywem korzennym
Desery
Tort czekoladowy z kahluą,bezą pudrowo-kawową i orzechami laskowymi
Mus malinowo-pistacjowy z nutą orientu
Tarta pralinowa z marcepanem i białą czekoladą
Alkohole w cenie na parę:
Butelka wina domowego - do wyboru białe lub czerwone
Butelka wódki Absolut
O północy lampka prosseco.
Zapraszamy wszystkich na tę wyjątkową noc,
Spraw aby była ona wyjątkowa.