stat
Impreza już się odbyła

Sylwester w Galerii 63

Impreza sylwestrowa

gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdynia,
bilety 250 zł
przedsprzedaż 50 - 100 zł
Kup bilet
W CENIE
ZAPROSZENIA SYLWESTROWEGO
OFERUJEMY RÓWNIEŻ KOLACJĘ W NOWY ROK






!!! BAL SYLWESTROWY W GALERII 63 !!!


MENU

Przystawka


Pieczony na różowo rozbef na żurawinowym lustrze



Zupa

Biało - zielony krem ze szparagów z nutką chili podany z płatkiem z szynki parmeńskiej


Danie główne

Zraziki cielęce z borowikami serwowane z sosem Don Perignon ułożone na selerowym puree podane z warzywami karmelizowanymi w miodzie


Bufet zakąskowy

Aksamitny tatar z łososia z czerwoną cebulką i ziołową emulsją

Carpacio z marynowanego tuńczyka z balsamiczną nutą
okraszone chipsami z czosnku

Roladki z indyka faszerowane suszonymi morelami

Pieczona karkówka pachnąca rozmarynem

Płatki z polędwiczki wieprzowej w orzechowym płaszczyku serwowane z
sosem gorgonzola

Tymbaliki z owocami morza podane na musie krabowym

Kolorowa terina z łososia , sandacza i szpinaku

Koktajl z krewetek podany na wachlarzu z czerwonego grejpfruta

Karczochy ,pomidory suszone, parmezan i rukola otulone szynką parmeńską

Sopocki śledzik w trzech odsłonach - (tatar, marynowany w przyprawach korzennych oraz w sosie śmietanowo- jogurtowym)

Sałatka Azjatycka z jaśminowym ryżem, papryką i kiełkami słonecznika serwowana z kurczakiem duszonym w kokosowym mleku oraz sosem sezamowym

Sałatka Sycylijska z kolorowym makaronem i mozzarellą z dodatkiem suszonych pomidorów
kaparów i anchois obwicie skropiona cytrynową oliwą

Sałatka Grecka z mixem chrupiących sałat kozim serem , pomidorkami cherry i
czerwona cebulką podana z oliwkami Kalamata

Sałatka Turecka z kuskusem , marynowanymi warzywami , kolędrą i sosem winnym

Sosy
Dip dyniowo- sezamowy, Dip paprykowy z owczym serem, tzatziki, meksykańska salsa,
Kosze różnego pieczywa, masło, masło ziołowe

Danie podane po północy

Gulasz z dzika i kaszą gryczaną


Bufet wybornych ciast

Tartaletki z owocami i kolorowymi musami

Tradycyjny torcik tiramisu

Fantazja czekoladowo-orzechowa

Owoce


Napoje i alkohole

0,5 l wódki (na parę)

Kieliszek wina musującego

0,25 l soku owocowego

0,2 l napoju gazowanego

Woda mineralna podawana w dzbankach, serwowana z lodem, cytryną i miętą