Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w klimat lat 70 - 90 oraz muzyki Latino, zapewniając również gorącą współczesna muzykę.
Fantastyczne Menu Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana.
Bogate Open Bary czyli różnorodne alkohole, drinki i napoje serwowane w trzech barach
bez limitu oraz wódka
dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary.
Sylwestrowe atrakcjeZabawa na dwóch poziomach Hotelu
Pokazy gorących tańców z zaproszeniem do zabawy
Turniej gry w kręgle w Bowling Club z nagrodami
Taka wykwintna i pełna atrakcji noc
Tylko 328 zł / osobaDla grup od 6 osób cena specjalna
Tylko 298 zł /osobaCena specjalna pokoju dla
dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym do godz. 14.00
219 zł /doba
Rozpoczęcie Balu - godzina 20.00Aperitif na powitanie Gości - Blue Lagoon
Menu sylwestroweDania serwowanePrzystawka Duet ryb morskich marynowanych w imbirze i limonce, aromatyzowane dymem bukowym, z dodatkiem sosu miętowo-czosnkowego
ZupaDelikatny krem cytrynowy na mleczku kokosowym podany z prażynkami chili
Danie Główne Comber jagnięcy na kompozycji warzyw pieczonych, podany z puree z groszku zielonego z nutką mięty i aromatycznym sosem Porto
DeserSzeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
Open Bary - bez limitu!! Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry, Gin Seagrams,
Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe, Wina deserowe,
piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane, woda, kawa, herbata,
o godzinie 24.00 jak zawsze bąbelki - Wino musujące
Bufet zimny Łosoś w lśniącej glazurze
Terrina rybna z szyjkami rakowymi
Filet z matiasa w pikantnej salsie
Sałatka z rukoli z wędzoną gęsiną
Sałatka z krewetkami , mango, awokado i świeżą kolendrą
Sałatka z grillowanym kurczakiem, cukinią i gruszką z dresingiem orzechowym
Pieczony rostbef po angielsku z chrzanem wasabi
Roladka z indyka nadziewana świeżymi figami
Pasztet z sarny z żurawiną
Marynaty i pikle
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
Bufet gorącyWołowina Normandzka z borowikami
Filet z sandacza w sosie ostrygowym
Talarki ziemniaczane opiekane w ziołach
Bufet deserowy
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych
Mus z owoców mango
Ciasteczka koktajlowe
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl, hotton@hotton.pl
Hotton Hotel,
ul. Św. Piotra 8,
Gdynia Centrum
www.hotton.pl