Szalona Noc Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w gorące rytmy i nie tylko.
Fantastyczne Menu Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana.
Bogate Open Bary - czyli różnorodne alkohole, drinki i napoje serwowane w trzech barach bez
limitu oraz butelka 0,5l wódki dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary.
Sylwestrowe atrakcje: Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z muzyką w gorących rytmach oraz muzyką współczesną
Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami
Turniej gry w kręgle w Bowling Club
Taka wykwintna i pełna atrakcji noc Tylko 295zł /osoba wraz z open barem Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym do godz. 14.00 -
225zł / dobaRozpoczęcie Balu - godz. 20.00Aperitif na powitanie Gości Menu sylwestroweDania serwowane
Przystawka Łosoś marynowany w limonce i burakach, serwowany w otoczce orzechowej
z pianką chrzanową oraz ziemią jadalną
Zupa Bulion z kaczki z sałatką pak choy
Danie Główne Filet z kurczaka kukurydzianego nadziewany musem z cielęciny z figami serwowana na chutney porzeczkowo-śliwkowym i truflowym ziemniakiem
Deser Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
Open Bary - bez limitu! Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry, Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane,
woda, kawa, herbata.
O godz. 24.00 jak zawsze bąbelki - wino musujące.
Bufet zimny Tuńczyk marynowany w trawie cytrynowej
Balotyna z sandacza w łososiowej otoczce
Korzenny śledzik na pumperniklu z jabłkami confit
Sałatka z listkami ziół z grillowanym kurczakiem, owocem ranbutana i granata z dresingiem balsamico
Sałatka z kaczki z owocami gruszki i pomarańczy
Sałatka z krewetkami z owocem mango i awokado z sosem orientalnym
Płatki pieczonego rostbefu marynowane w trawie żubrowej i śliwowicy z sosem chrzanowo-borowikowym
Płatki indyka marynowane w ziołach, podane z pomarańczowym musem
Polędwiczka wieprzowa w boczku na grillowanym ananasie
Pasztet z sarny z żurawiną
Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
Bufet gorący Pieczony udziec jagnięcy z sosem z trawy żubrowej
Płatki z indyka w chrupiącej panierce panko
Polędwiczki z dorsza na ragout warzywnym
Warzywa smażone na chrupko z chili
Bufet deserowy Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych
Kompozycja owoców filetowanych
Ciasteczka koktajlowe
Polecamy również pakiet sylwestrowy w Hotton Hotel w dowolnym terminie pomiędzy: 28.12.2015. - 04.01.2016r.Szczegóły na stronie internetowej:
www.hotton.plWszelkich informacji udziela dział marketingu:Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl
Hotton Hotel,
ul. Św. Piotra 8,
Gdynia Centrum
www.hotton.pl