SZALONA NOCProfesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w klimaty utworów najlepszych Gwiazd Estrady światowej oraz polskiej
FANTASTYCZNE MENUWykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana
BOGATE OPEN BARY - czyli różnorodne alkohole,
drinki i napoje serwowane w trzech barach bez limitu oraz butelka 0,5l wódki dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary
SYLWESTROWE ATRAKCJE:Zabawa na dwóch poziomach Hotelu
Występy artystyczne
Turniej gry w kręgle w Bowling Club z nagrodami
TAKA WYKWINTNA I PEŁNA ATRAKCJI NOCTYLKO 298 ZŁ/OSOBACena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym do godz. 14.00:
259 ZŁ/DOBAROZPOCZĘCIE BALU - godz. 20.00APERITIF NA POWITANIE GOŚCIMENU SYLWESTROWEDANIA SERWOWANEPrzystawkaWędzone półgęski z malinowym coulis i konfiturą z czerwonej cebuli
Zupa Consome z kuropatwy z grillowanymi karczochami i warzywnym spaghetti
Danie GłówneChrupiąca polędwiczka z duxelles i szynką serrano podana na emulsji z żubrówki i musem z pasternaka
DeserSzeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
OPEN BARY - BEZ LIMITU!Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry, Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe, Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane, woda, kawa, herbata.
O godz. 24.00 jak zawsze bąbelki - wino musujące
BUFET ZIMNYJesiotr wędzony
Łosoś marynowany w sosie sojowym i imbirem
Matias z tatarem z warzyw i wątróbki rybnej na sosie miodowo - musztardowym
Sardynki z roszponką i marynowaną cebulką z wasabi
Sałatka z mango i melona z krewetkami z dresingiem cytrusowym
Kompozycja sałat z płatkami polędwicy na ostro z malinowym winegretem
Sałatka z awokado z pomidorami i serem mozzarella z dresingiem bazyliowym
Pieczony rostbef po angielsku z sosem miętowym
Płatki pieczonego schabu marynowane w trawie żubrowej i śliwowicy
Roladka drobiowa z pistacjami w tiulu z kokosa
Terrina z kaczki w borówkowej galaretce
Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
BUFET GORĄCYRagout z dzika z aksamitnym sosem jałowcowym
Pieczone fileciki z karmazyna z duszonym koprem włoskim i pomidorami
Warzywa grillowane z oliwą truflową
Ziemniaki opiekane w tymianku
BUFET DESEROWYTrufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych
Kompozycja owoców filetowanych
Ciasteczka koktajlowe
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl
Hotton Hotelul. Św. Piotra 8,
Gdynia Centrum
www.hotton.plSerdecznie zapraszamy
www.hotton.pl