Zapraszamy na niecodziennego Sylwestra w pałacowych wnętrzach stylowej restauracji, przy nastrojowej muzyce, pod dyskretną opieką wykwalifikowanego personelu, w intymnej, kameralnej atmosferze obiektu należącego do prestiżowego stowarzyszenia Relais & Chateaux.
Wieczór uświetni autorskie menu przygotowane specjalnie na tę okazję przez Szefa Kuchni restauracji Biały Królik Marcina Popielarza - szczycącego się tak prestiżowymi wyróżnieniami jak: Szef Roku Polski Północnej Gault & Millau i Półfinalista San Pellegrino Young Chef 2018.
Sylwestrowe Menu Marcina Popielarza:Amuse-bouche:
Ogony wołowe / Ketchup z derenia
Snack 1:
Ostryga z octem śliwkowym
Snack 2:
Kumpiak z pieczonym bakłażanem
Przystawka:
Wędzony halibut z nasturcją i kawiorem z jesiotra
Zupa:
Consomme grzybowe / Purée rydzowe / Kozie palone masło
Intermezzo:
Sorbet Kir Royal
Danie główne:
Polska gęś z dynia i kasztanami
Deser:
Chałwa z biała czekolada i rokitnikiem
Petit fours:
Roquefort z paloną biała czekoladą
Piklowany rabarbar z jałowcem
Open Bar:
Powitalna lampka Prosecco
Woda gazowana i niegazowana
Soki owocowe
Napoje gazowane
Kawa, herbata
Wino białe
Wino czerwone
Wódka
Whisky
Lampka szampana na Toast Noworoczny
Program:
19:30
Welcome drink i sylwestrowa kolacja degustacyjna z open barem
24:00
Wspólne witanie Nowego Roku w Pałacowym Parku
Pokaz fajerwerków
24:15
Możliwość kontynuowania imprezy w Pubie 10/6
(rozliczenie według konsumpcji)
Oferta
Sylwestrowa Kolacja Degustacyjna Marcina Popielarza
z pakietem Open Bar (do godz. 24.00) w cenie:
450 zł / osoba
Serdecznie zapraszamy!