Zapraszamy Państwa do spędzenia tej wyjątkowej nocy w pięknych wnętrzach malowniczo położonej restauracji - Lisewski Dwór. Doskonałe menu wg receptur trójmiejskiego mecenasa sztuki kulinarnej - Jarka Walczyka. Za konsolą znany prezenter - ceniony i lubiany didżej Edi Frenkler! Muzyka na żywo - zespół Dan-Duo. A za oknami pięknie oświetlony zespół dworsko-parkowy.
Kolacja Sylwestrowa - godzina 20:00
Aperitif
Black Vellvet
Przystawka
Roladka z soli z wędzonym łososiem na sałatce z awokado z suszonymi pomidorami i płatkami kolendry w towarzystwie dresingu rakowego
Zupa
Krem dyniowo-selerowy z orzechami
Danie główne
Roladka z cielęciny nadziewana musem z przepiórki z figami serwowana na sosie z czarnej porzeczki z karmelizowanym melonem i grillowaną cukinią w towarzystwie ziemniaków zapieczonych migdałami
Deser
Lody gruszkowe podane na czekoladowej tarcie zapiekane z bezą podana z lodem gruszkowym i świeżymi owocami
Wykwintne zakąski
Łosoś marynowany z soi podany z dresingiem cytrusowym
Korzenny śledzik na pumperniklu z jabłkami confit
Wędzony na gorąco okoń podany z chutney cebulowo-imbirowym
Sałatka z krewetkami z owocem mango i avocado z dresingiem kolendrowym
Sałatka z grillowanym kurczakiem, gruszkami i dresingiem orzechowym
Sałatka z grillowaną jagnięciną, koprem włoskim, grillowaną cukinią z dresingiem jabłkowo-pieprzowym
Sałatka z pieczonej karkówki, warzywami z dresingiem czosnkowo-koperkowym
Pieczone roladki z kurczaka z morelami na galaretce z mleka kokosowego
Lardo z szynką parmeńską posypane zielonymi pistacjami
Polędwica wieprzowa w boczku na grillowanym ananasie
Ruloniki z rostbefu z Ricotta
Pasztet z sarny z żurawiną
Marynaty
Wybór pieczywa
masło
Bufet deserowy
Crème brûlée
Tartaletki z mango z kajmakiem
mini ptysie z kremami z marakuji, czekoladą
Mini sernik cynamonowo-miodowy
Owoce filetowane
Live Cooking 22:30 - 23:30
Kuchnia japońska - Sushi
Po północy
Zupa gulaszowa z dziczyzny z lanymi kluskami
Nad ranem
Barszcz czysty z paluchem z ciasta francuskiego
Napoje
Kawa
Herbata
Soki
Napoje gazowane
Napoje alkoholowe
Do Państwa dyspozycji jest w cenie balu
Wino
Wódka
Whisky
Cognac
Rum
Tequila
Gin
Aperitif
Likier
Piwo
Dodatkowa niespodzianka: każdy z gości balu otrzymuje cygaro!
Cena 399,00 zł za osobę
Zapraszamy!
Sprzedaż zaproszeń:
Jarosław Walczyk - 668 404 819
e-mail: dyrektor@lisewskidwor.pl
Nocleg 199,00 zł /os. w pokoju dwuosobowym z brunchem
Brunch bufet od 9:00 - 13:00
14:00 kulig z ogniskiem kiełbaskami i żurkiem 59,00 zł osoba.