Sylwester 2009/2010
Menu
Aperitif
Koktajl noworoczny
Przystawka
Pasztet z dziczyzny baderowany bekonem aromatyzowany koniakiem,
dopełniony kremem chrzanowym i marynatami
Zupa
Borowikowa serwowana z wiejską kwaśną śmietaną i domowymi kluseczkami
Danie główne
Filet z łososia szpikowany krewetkami Black Tiger marynowany w bazylii i rozmarynie , skropiony białym winem , pieczony w piecu, podany z puree pietruszkowym, blanszowanymi warzywami i sosem szafranowym
Deser
Creme brulle z owocami
Powitanie Nowego Roku
Kieliszek wina musującego
Po północy
Tort noworoczny oraz bufet ciepłych i zimnych przekąsek :
Steki z polędwicy wieprzowej marynowanej w świeżych ziołach i francuskiej musztardzie
Pierś z kurczaka szpikowana szynką szwardzwaldzką w sosie z kalifornijskich śliwek
Cielęcina w sosie winogronowym
Sushi Szefa na kilka sposobów
Platery ryb i owoców morza
Łosoś pieczony w całości w soli morskiej faszerowany pomarańczową marchewką
oraz inne kulinarne niespodzianki Szefa Kuchni…
Sprzedaż zaproszeń i informacje dodatkowe : 0 58 767 79 01, vns@vns.com.pl