stat
Impreza już się odbyła

Sylwester w Restauracji VNS

Bal Sylwestrowy

gru 29

niedziela, g. 16:00, 19:00

bilety 140 zł
Kup bilet
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
Sylwester 2009/2010

Menu

Aperitif
Koktajl noworoczny

Przystawka
Pasztet z dziczyzny baderowany bekonem aromatyzowany koniakiem,
dopełniony kremem chrzanowym i marynatami

Zupa
Borowikowa serwowana z wiejską kwaśną śmietaną i domowymi kluseczkami

Danie główne

Filet z łososia szpikowany krewetkami Black Tiger marynowany w bazylii i rozmarynie , skropiony białym winem , pieczony w piecu, podany z puree pietruszkowym, blanszowanymi warzywami i sosem szafranowym


Deser
Creme brulle z owocami

Powitanie Nowego Roku
Kieliszek wina musującego


Po północy
Tort noworoczny oraz bufet ciepłych i zimnych przekąsek :
Steki z polędwicy wieprzowej marynowanej w świeżych ziołach i francuskiej musztardzie
Pierś z kurczaka szpikowana szynką szwardzwaldzką w sosie z kalifornijskich śliwek
Cielęcina w sosie winogronowym
Sushi Szefa na kilka sposobów
Platery ryb i owoców morza
Łosoś pieczony w całości w soli morskiej faszerowany pomarańczową marchewką
oraz inne kulinarne niespodzianki Szefa Kuchni…


Sprzedaż zaproszeń i informacje dodatkowe : 0 58 767 79 01, vns@vns.com.pl