stat
Impreza już się odbyła

Sylwester w morskim klimacie Opinie (1)

Bal Sylwestrowy

Kolacja sylwestrowa

Sylwestrowa uczta u Władcy Mórz Posejdona! Przeżyj tą jedyną, niepowtarzalną noc w roku w niezwykłym miejscu i w magicznej atmosferze! Fantastyczna kuchnia z niepowtarzalnymi, wybornymi smakami, skomponowanymi na bazie najbardziej wyszukanych specjałów morskich i nie tylko...

Muzyka porywająca do szampańskiej zabawy na parkiecie, pobudzające zmysły trunki i ambrozje oraz powiew lekkiej bryzy znad morza sprawią, że Sylwester 2012 będzie niezapomniany i jedyny w swoim rodzaju.

Spotkajmy się na Balu Sylwestrowym w Hotelu Posejdon w Gdańsku - przedsprzedaż biletów od 259 PLN/osoba*

W trakcie balu:*
- dania ciepłe i zimne w formie bufetu oraz napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe zgodnie z załączonym menu
- porywająca muzyka grana przez DJ
- występ artystyczny
- konkursy z cennymi nagrodami
- 20% rabatu na napoje alkoholowe i bezalkoholowe nie zawarte w cenie balu.
- pokój 2-osobowy ze śniadaniem i wstępem na basen - w cenie specjalnej 180 PLN/dobę

*Cena z podatkiem VAT - ważna do 30.11.2012 - pełna przedpłata bez możliwości zwrotu. Po tym terminie bilety w cenie - 279 PLN/osoba

Więcej szczegółów - prosimy o bezpośredni kontakt z Działem Sprzedaży Hotelu Posejdon - numer telefonu 58 511 33 67 / 58 511 33 99 lub mailowo H3391-SL@accor.com /H3391-SL1@accor.com


BUFET
Przekąska Francuska
Terina z ryb morskich na kompozycji sałat

Zupa:
Rybna z nutką pieprzu Cayenne
Porowa z mięsem
Dania serwowane na gorąco:
Kotlety rybne po Tajsku
Greckie Suflaki z cząstką cytryny
Paella Valenciana


Dania serwowane na zimno;
Łosoś marynowany w hiszpańskiej cebuli
Gravlax z łososia z sosem miodowo- musztardowym
Pescacio z ryb morskich z pomidorami i oliwą smakowa
Tatar śledziowy
Śledź w oleju oprószony młotkowanym pieprzem
Dorsz w oleju w ostrej zalewie
Pularda faszerowana szpinakiem
Galantyna z kurczaka w otoczce omletu
Karczek po Żydowsku
Tymbaliki z drobiowymi żołądkami
Pasztet Staropolski
Bukiet sałat z wątróbką drobiową
Sałatka ziemniaczana
Sałatka śledziowa
Dania serwowane na gorąco:
Szynka wieprzowa z pieca w otoczce ciasta chlebowego z sosem pieczeniowym

Desery:
Choinka z faworków i bakalii
Mus czekoladowy z wiśniami
Panna Cotta z sosem owocowym
Deser śmietanowo-rumowy z płatkami migdałowymi

Napoje
Butelka wina białego lub czerwonego oraz butelka wina musującego na parę
Napoje ciepłe - bufet kawa/herbata
Napoje zimne niegazowane (woda mineralna, sok -200 ml/osobę)
Napoje zimne gazowane (woda mineralna, coca cola, sprite - 200 ml/osoba)

Serdecznie zapraszamy