Szampańską zabawę przy dźwiękach największych przebojów poprowadzi DJ Marces. Liczne konkursy oraz niespodzianki...
BILETY W CENIE 295 ZŁ / OSOBA
AperitifKieliszek wina
Na powitanieFilecik z pstrąga w cytrynowej galaretce dopełniony kawiorem
Przystawka Różyczka z wędzonego łososia podana na plastrach marynowanej rzodkwi z sosem z japońskiego chrzanu, i ziołowymi grzankami
ZupaKrem z brokuł i kalafiora z suszonymi pomidorami, kiełkami lucerny i mlecznym cappucino
Danie głównePolędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach, faszerowana liśćmi duszonego szpinaku podana z puree ziemniaczanym, grillowanymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu
Deser Słodkie Trio z sosem z przetartych malin
Powitanie Nowego Roku Kieliszek wina musującego
Bufet po północySzynka pieczona w całości marynowana w młotkowanym pieprzu, musztardzie Dijon i rozmarynie
Kaczka marynowana w jabłkach i majeranku, duszona z leśnymi grzybami
Łosoś pieczony w soli morskiej faszerowany pomarańczową marchewką
Pierś z kurczaka szpikowana szynką szwarcwaldzką
Ziemniaki pieczone w ziołach, ziołowe gnocchi
Carpaccio z polędwicy wołowej
Sushi Szefa na kilka sposobów
Deski wykwintnych serów
Deski swojskich wyrobów (szynka, kiełbasa, smalczyk, ogórki kiszone)
Ryby i owoce morza glazurowane cytrynową galaretką
Live cooking: grillowane krewetki marynowane w czosnku i rozmarynie, mule parzone w białym winie podane z sosem z sera pleśniowego
Mix sałat, warzyw i ziół
Bufet cukiernika: Creme brule, Creme caramel, sernik, świeże owoce
oraz inne kulinarne niespodzianki Szefa Kuchni.....
w cenie biletu: menu, piwo Carlsberg i Okocim KEG, soki, woda, kawa, herbata - bez ograniczeń, 0,5l wódki lub karafka wina na parę
Sprzedaż zaproszeń: tel. +58 767 79 01, 509 905 358
vns@vns.com.pl