W tę wyjątkową noc przeniesiemy się do świata dawnej klasy i elegancji, wykwintnych dań, szlachetnych trunków, przebojów muzyki filmowej i klasyków z sal balowych minionego wieku od Nowego Yorku po Wiedeń - a to wszystko w pięknym entourage stylowych wnętrz ,,Pasjami..."
W ofercie:• Wykwintna kolacja serwowana
• Bufet od godz. 21.00
• Open Bar napoi alkoholowych i bezalkoholowych
• Oprawa muzyczna - DJ
Menu
Kolacja serwowana
Przystawka:
Strasburski pasztet z foie gras serwowany z wytrawną marmoladą jabłkową
Zupa:
Kremowa polewka z wędzonych pomidorów i kolendry
Danie główne:
Pieczony rumsztyk wołowy z sosem z wina Bordeaux z szalotką, szlachetnym borowikiem
i pieczonym ziemniakiem z szałwią
Lub
Smażony filet barweny podany na rozecie ziemniaczanej z klasyczną pastą z czarnych oliwek
Deser:
Pieczone gruszki Marsala z nutą dojrzewającej Gorgonzoli
Bufet od godz. 21.00
Przekąski:
Sałatka grzybowa z wędzoną szynką Szwardzwaldzką
Sałatka ze smażoną papryką i kozim serem
Sałatka z krewetkami i vinaigrettem limonkowym
Półmisek tradycyjnych mięs pieczonych z marynatami
Terrina z królika otulona w boczek
Rolada wołowa faszerowana podgrzybkami
Pieczony boczek wieprzowy z koprem i rozmarynem
Roladki z wędzonego na zimno łososia z delikantym musem chrzanowym
Vol-au vent z musem z tuńczyka z kawiorem
Galantyna z łososia i sandacza
Dania gorące:
Pieczone uda kacze z sosem śliwkowym
Pieczone z cebulą i ziołami ziemniaki
Zrazy wieprzowe z sosem staropolskim
Warzywa sezonowe z masłem pietruszkowym
Pieczone filety łososia z sosem kaparowym
Smażony filet szczupaka z sosem z ogórków kiszonych
Desery:
Czekoladowy dakłas bezowy
Wybór musów owocowych z domowymi konfiturami
Sernik wiedeński
Owoce filetowane
Open Bar:
Wino białe i czerwone
Wódka
Piwo
Whisky
Gin
Martini
Napoje bezalkoholowe i gorące
*************
Kieliszek wina musującego Cava o północy
Cena: 440 zł / osoba
Specjalna cena pokoi dla uczestników imprezy sylwestrowej na w terminie 30.12.2014-01.01.2015
Pokój 2-osobowy - 340 zł / dobę
Pokój 1-osobowy - 300 zł / dobę
Informacja i rezerwacje:
Tel. +48 58 55 55 904 / 845 / 800
restauracja@hotelrezydent.com.pl
rezerwacja@hotelrezydent.com.pl