BUFET CIEPŁY:Grzybowa z kluseczkami
Barszcz z pasztecikiem ( po północy)
Kaczka w sosie śliwkowymPolędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Dorsz w cieście na szpinaku
Risotto z boczniakiem
Ziemniaki pieczone
Warzywa blanszowane
Sałaty winegret
BUFET ZIMNY:Pomidory faszerowane tuńczykiem
Pstrąg wędzony
Węgorz wędzony
Śledzie z owocami
Pasztet z wątróbek w cieście francuskim
Karkówka pieczona
Schab z śliwkami
Galantyny z kaczki i kurczaka
Polędwiczki w bekonie
Szynka wędzona
Kabanosy
Salami
Rostbef na remoladzie
Melon w szynce parmeńskiej
Deski serów
Sałatka nicejska
Surowe warzywa w sosie anchois
Łosoś faszerowany w całości
Indyk w maladze w całości
Sos czosnkowy
Sos diabelski
BUFET DESEROWY:Mus jabłkowy
Mus truskawkowy
Tiramisu
OPEN BAR:Wódka
Whiski
Piwo
Wino
Woda
Soki
Napoje gazowane
O PÓŁNOCY ORYGINALNY SZAMPAN ORAZ WYSTRZAŁOWA NIESPODZIANKA