stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024
CENA 150 PLN od osoby zawiera:
- rezerwację miejsca przy stoliku,
- catering w formie szwedzkiego stołu,
- szampan o północy.

Napoje bezalkoholowe i alkoholowe zamawiane są w barze w dniu imprezy.

MENU SYLWESTER 2016/2017

- Panierowane paluchy z piersi kurczaka
- kanapki z pastrami mocno przyprawioną wędzoną szynką
- karkówka pieczona w ziołach szpikowana czosnkiem podana z sosem miętowym
- schab z pieca z suszonymi śliwkami polany sosem balsamico
- galantyna z kurczaka z warzywami w kokilkach
- tartinki z surimi i pomidorkiem koktailowym- półmiski z wędlinami podane z marynowaną śliwką i dynią
- sałatka śledziowa z ogórkiem,jabłkiem i cebulką w oliwce
- wykwintne koreczki z suszonych śliwek zawijanych w boczek i zapiekane w piecu
- jajka podane pod pierzynką z zielonego groszku z kaparami i sosu jogurtowo - majonezowego
- wykwintne rożki z ciasta francuskiego zapiekane z serem feta
- łosoś wędzony w cieście ptysiowym z pastą ziołowo-serow
- sałatka z grilowanym kurczakiem w towarzystwie swieżych warzyw z sosem fracuskim
- sałatka grecka
- Cobb salad - klasyczny mix sałat, pomidorów, kurczaka, awokado, jajek na twardo, sera i boczku
- półmiski z warzywami w towarzystwie serów
- wykwintne koreczki z serem pleśniowym pomidorami suszonymi, kaparami, oliwkami
- spice rolls z ciasta francuskiego,
- rolada szpinakowa z łososiem w towarzystwie serka mascarpone,
- patery z owocami
- ciasto noworoczne własnego wypieku, sernik, szarlotka,francuskie ptysie croquembouche.

Dania na gorąco

ok.23:00 Bufet z miniburgerami i wieprzowymi żeberkami pieczonymi na ruszcie w sosie BBQ
Po północy barsz z pasztecikem

Archiwalne edycje imprezy