stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024
gru 31

wtorek, g. 17:00, 21:00

Gdynia,
bilety 320, 300, 270 zł
Kup bilet
lut 15

sobota, g. 19:00

bilety 130 - 150 zł
Kup bilet
SYLWESTROWA REWIA 2007 W VIVA CLUB SOPOT

POWITAJ NOWY ROK 2008 W NAJWIĘKSZYM KLUBIE TRÓJMIASTA, W NAJLEPSZYM STYLU I W DOBOROWYM TOWARZYSTWIE.

PROPONUJEMY PAŃSTWU KILKA GODZIN DOSKONAŁEJ ZABAWY NA TRZECH PARKIETACH KLUBU PRZY RÓŻNORODNEJ MUZYCE NASZYCH REZYDENTÓW, KTÓRZY BAWIĆ WAS BĘDĄ DO BIAŁEGO RANA .
PONADTO W CZASIE SYLWESTROWEGO WIECZORU NA NASZEJ SCENIE SPECJALNIE DLA PAŃSTWA WYSTĄPI REWIA RISING STARS W NIEZAPOMNIANYM TANECZNYM SHOW.
NIEZWYKŁE I NIEPOWTARZALNE POŁĄCZENIE TAŃCA, TEATRU, BOGATYCH I PRZEPIĘKNYCH STROJÓW, MAKIJAŻY ORAZ UMIEJĘTNOŚCI TANCERZY SPRAWI, IŻ BĘDZIE TO Z PEWNOŚCIĄ NIEZAPOMNIANY I WYJĄTKOWY WIECZÓR.

PIERWSZY PARKIET – TOP HITS
NA TYM PARKIECIE BAWIĆ SIĘ BĘDZIEMY W RYTMACH NAJWIĘKSZYCH MUZYCZNYCH HITÓW MIJAJĄCEGO ROKU.


DRUGI PARKIET - DANCE PARTY
NA TYM PARKIECIE KRÓLOWAĆ BĘDĄ NAJWIĘKSZE TANECZNE HITY MINIONYCH 30 LAT.

TRZECI PARKIET
TO SZALONE LATA 70 I 80 . NA TYM PARKIECIE PRZYWRÓCIMY PAMIĘĆ NIEZAPOMNIANYM PRZEBOJOM, GDZIE TANECZNYM KROKIEM PRZYWITAMY NADCHODZĄCY NOWY ROK!


W TRAKCIE WIECZORU SERWOWANE BĘDĄ WYŚMIENITE PRZEKĄSKI,
DANIA CIEPŁE I ZIMNE Z MENU W STYLU STAROPOLSKIM A TAKŻE DESERY I OWOCE.


CENA KARNETU TO :260 ZŁ od osoby W TYM:
WSTĘP, KONSUMPCJA, MIEJSCA SIEDZĄCE


MOŻLIWE SĄ TAKŻE INNE WARIANTY DO WYBORU:
A) WSTĘP: 50 ZŁ od osoby
B) KONSUMPCJA: 100 ZŁ/ od osoby
C) MIEJSCA SIEDZĄCE: 100 ZŁ/ od osoby
Uwaga: w trakcie wieczoru nie będzie możliwości wykupienia konsumpcji.

!!!!O PÓŁNOCY -SZAMPAN DLA KAŻDEGO !!!!
REZERWACJE TELEFONICZNE LUB OSOBISTE W KLUBIE VIVA
CODZIENNIE OD 10-18 POD NR TEL. (058)551-53-23. 601-208-435
VIVA@VIVACLUB.PL

PłATNOść ZA SYLWESTRA MOżNA DOKONAć PRZELEWEM NA KONTO FIRMOWE LUB GOTóWKą W SIEDZIBIE KLUBU!!

Przelewy należy zlecać po wcześniejszym kontakcie telefonicznym z nami i ustaleniem konkretnych opcji uczestnictwa.

Dane na przelewie: ANTRAKT SP. Z O.O. 52 15001706 1217000 29644 0000
( w przypadku osób fizycznych)
imię i nazwisko uczestnika, adres zameldowania, nr NIP, nr rezerwacji

( w przypadku podmiotów gospodarczych)
imie i nazwisko, dane firmy, nr NIP, nr rezerwacji


!! LICZBA MIEJSC SIEDZąCYCH ŚCIŚLE OGRANICZONA !!

MENU SYLWESTROWE 2007
STRAWA NA GORĄCO


• BARSZCZYK CZERWONY CZYSTY NA WYWARZE Z SUSZONYCH GRZYBÓW
• ŻUREK NA ZAKWASIE CHLEBOWYM Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ
• FLAKI STAROPOLSKIE
• DZIK PIECZONY W CAŁOŚCI AROMATYZOWANY JAŁOWCEM
• CAŁE PROSIAKI FASZEROWANE KASZĄ GRYCZANĄ I PODROBAMI
• KACZKI WIEJSKIE NADZIEWANE OWOCAMI OSADZONE OSADZONE NA PRAŻONYCH JABŁKACH
• UDKA KURCZĄT PIECZONE W MIODZIE GRYCZANYM
• GOLONKI Z MŁODYCH PROSIAKÓW PIECZONE W CIEMNYM PIWIE
• OZORKI WIEPRZOWE W SOSIE ŚMIETANOWO-CHRZANOWYM
• BIGOS MYŚLIWSKI Z DZICZYZNĄ NA CZERWONYM WINIE
• PIEROGI DOMOWE PODSMAŻANE NA RUMIANO Z CEBULKĄ I WĘDZONYM BEKONEM
• ZAPIEKANE KASZANKI OKRASZONE SMAŻONĄ CEBULKĄ I PIECZARKAMI
• ZRAZY WOŁOWE ZAWIJANE PO STAROPOLSKU W SOSIE MYŚLIWSKIM
• SZYNKI PIECZONE W CAŁOŚCI SZPIKOWANE BEKONEM W OTOCZCE MAJERANKU I SUSZONYMI OWOCAMI


DODATKI

• ZIEMNIAKI PIECZONE Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
• MAKARON W DELIKATNEJ OTOCZCE SOSU POMIDOROWEGO
• BURACZKI ĆWIKŁOWE Z CHRZANEM
• OGÓRKI KISZONE W SOPOCKIEJ SOLANCE
• MARYNATY
• PIECZYWO ŻYTNIE, RAZOWE

CIASTA
OWOCE

STOŁY ZIMNYCH PRZEKĄSEK

• SMALEC W KAMIONCE ZE SKWARKAMI I CEBULKĄ NA PAJDACH WIEJSKIEGO CHLEBA
• SALCESONY DOMOWE BIAŁE, CZARNE I OZORKOWE
• PASZTETY Z DZICZYZNY Z ŻURAWINĄ I CHRZANEM
• PĘTA KIEŁBAS POLSKICH:
- CZOSNKOWA
- PIEPRZOWA
- JAŁOWCOWA
- MYŚLIWSKA
- TRADYCYJNA POLSKA
• SZYNKA „PODKOMORZEGO” WĘDZONA W CAŁOŚCI W OTOCZCE SŁONINKI
• PIECZONE ROLADY Z BOCZKU WIEPRZOWEGO AROMATYZOWANE ZIOŁAMI I CZOSNKIEM
• PIECZONA GALANTYNA Z KURCZAKA FASZEROWANA GĘSIĄ WĄTRÓBKĄ
• INDYK FASZEROWANY GRZYBAMI LEŚNYMI
• OPIEKANE ŚLEDZIKI BAŁTYCKIE W ZALEWIE OCTOWEJ Z CEBULKĄ

SAŁATKI

• SAŁATKA JARZYNOWA „BABUNI”
• SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z DODATKIEM ZIEMNIAKÓW I GRILLOWANYM BEKONEM


Archiwalne edycje imprezy