stat

Wyrafinowana kuchnia szefa Daniela Burandta w akompaniamencie schłodzonego szampana niech będzie idealnym pomysłem na spędzenie tego wyjątkowego wieczoru sylwestrowego. Szef kuchni oferuje niezapomniane doznania smakowe, prezentując dania kuchni polskiej i międzynarodowej w nowatorski sposób, w zaskakujących kompozycjach.

Sylwester 2024/2025 - wszystkie imprezy

W 2024 roku restauracja dołączyła do prestiżowego restauracji rekomendowanych przez przewodnika Michelin.
 
Menu kolacji sylwestrowej

AMOUSE BOUCHE
Pasztet strasburski / porzeczka czarna / pistacje

PRZYSTAWKA
Gęś / wiśniówka / kukurydza / gruszka / ser bursztyn

ZUPA
Bulion z raków / pierożki / oliwa koperkowa

INTERMEZZO
Gruszka / imbir

DWA DANIA GŁÓWNE
RYBA: Halibut / marchew / musztardowiec / wężymord
MIĘSO: Przepiórka / trufle / kasztany / ziemniak / demi glace

DESER
Żubrówka / wanilia / limonka


Cena obejmuje: Wellcome Drink, kolację sylwestrową, kieliszek G.H.MUMM o północy.
Wine Pairing 250 zł za osobę.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    750 zł
Cena: 750 zł/os
Rezerwacja stolika: 58 550 98 13, restauracja@hotelhaffnersopot.pl

Przeczytaj także

gru 31

wtorek, g. 20:00 - 03:00

bilety 880 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00 - 01:00

bilety 400 zł