Sylwestrowe Menu Degustacyjne w Brasserie d'Or
Menu Sylwestrowe Szefa Pawła Komosa uczyni ten wyjątkowy wieczór niezapomnianym przeżyciem kulinarnym.
Wszystkim tym, którzy na celebrowanie końca roku poszukują dyskretnego miejsca, pięknych wnętrz i wyśmienitej kuchni, polecamy naszą restaurację Brasserie d'Or.
Menu Amuse bouche
Rilette z zająca laminowane marchewką, werbena cytrynowa
PrzystawkiTatar z opiekanego węgorza, palone oliwki, emulsja z czerwonego grapefruita, koper morski
Ravioli z kaczką, krem imbirowy, grillowana dymka, śnieg z białej czekolady
ZupaKrem z boczniaka cytrynowego, orzechy pinii, świeża kolendra
Dania główneFilet piotrosza, suflet ziemniaczany, sałatka z marynowanego fenkułu, piana z langustyny
Mostek cielęcy sous-vide, truflowe puree, szynka Joselito, syrop z czarnego bzu
DeserParfait malinowe, wata waniliowa, budyń z mandarynek, orzechy
Kieliszek wina musującego o północyCena 199 PLN osoba
Rezerwacji prosimy dokonywać mailowo: restauracja@brasseriedor.pl lub pod numerem tel. 512 540 300www.brasseriedor.pl