Mamy zaszczyt organizować pierwszy Sylwestrowy Bal Maskowy w Piwnicy Rajców. Klimatyczna sala z gotyckimi sklepieniami i pięknym wystrojem sprawi, że przeniesiecie się do innego świata. Każdy z gości otrzyma maskę, która będzie towarzyszyła mu podczas Balu. Doskonałe menu gwarantuje Wam niezapomniane doznania smakowe.
W ofercie:- Muzyka na Żywo Dj
- Każdy z gości otrzyma maskę
- 0,5l wódki na parę
- Lampka dobrego szampana o północy
- Dania serwowane, bufety zimne i ciepłe
Sylwestrowe Menu Szefa Kuchni
- Przystawka serwowana
- Pate czyli pasztet z kaczych wątróbek na musie z karmelizowanej gruszki z sosem żurawinowym
- Zupa Serwowana
- Krem z białych warzyw z gruszką karmelizowaną i kawiorem z kremu balsamicznego
- Danie główne
- Schab sous vide delikatnie podwędzany drzewem wiśniowym podany na puree z topinamburu, sosem śliwkowym i mini marchewką
Zimny bufet- Specjały z własnej masarni (pasztety , szynki, mięsa pieczone, kiełbasy itp.)
- Ryba w zalewie
- Śledzie w 3 odsłonach
- Sałata z kurczakiem i warzywami
- Sałata z wędzonym łososiem
- Mini volavonty
- Sosy
- Pikle
- pieczywo
Ciepły bufet- Karkówka pieczona w niskiej temperaturze z kaszą gryczaną buraczkami zasmażanymi
- Kurczak na ziemniakach opiekanych z fasolką szparagową i sosem z suszonych pomidorów
- Filet z dorsza z ryżem jaśminowym blanszowanym brokułem i sosem cytrynowym
- Makaron penne z warzywnym ratatuj i serem bursztyn
- Zupa w Kociołku
- Barszcz z pasztecikiem
- Bufet słodki
- Mus czekoladowy
- Mus cytrynowy
- Mini tortaletki z owocami
- Mini bezy kremem orzechowym i słonym karmelem
- Owoce