stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024

Szaleństwo Sylwestrowej Nocy

Impreza sylwestrowa

Serdecznie zapraszamy na tę jedyną w swoim rodzaju zabawę w roku!

Dla wszystkich, którzy zdecydują się spędzić tę szaloną noc w Hotelu Hotton
rabat w wysokości 10% w przedsprzedaży, ważny przy zakupie do dnia 30 listopada.

Cena biletu w przedsprzedaży: 325 zł/osoba
Cena regularna: 355 zł/osoba

Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym
do godz. 14.00 - 289 zł/doba.


W ramach oferty zapewniamy:
Wykwintna czterodaniowa kolacja serwowana
Różnorodne i obfite bufety
Nielimitowane Open Bary
Alkohole, drinki i napoje serwowane w dwóch barach
Dodatkowo butelka 0,5l wódki i napoje serwowane na stół, dla każdej pary

Sylwestrowe atrakcje:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z różnorodną muzyką, graną przez dwóch profesjonalnych Dj-ów. Na parkietach królować będą największe HITY! Podczas zabawy sylwestrowej, turniej gry w kręgle z nagrodami w Bowling Club.

Rozpoczęcie Balu - godz. 20.00
Aperitif na przywitanie gości.

Menu Serwowane
Przystawka: Rostbef marynowany w soi i limonce, piklowane buraczki, szalotka, kiełki rzodkiewki, listki szpinaku.
Zupa: Pikantne consome "Dar morza", krewetki, ryby morskie, julien warzywne, wodorosty.
Danie Główne: Comber z dzika na sosie jeżynowym, puree z soczewicy, pieczone warzywa baby.
Deser: Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym.

OPEN BARY  BEZ LIMITU!
Wódka Stumbras, Gin Seagrams, Likiery smakowe Bols, Wino chilijskie Neblina białe, czerwone, Piwo z beczki Lech, Soki owocowe, napoje gazowane, Woda, kawa, herbata.
O godz. 24.00 wino musujące.

Bufety Zimne
Łosoś marynowany w buraczkach, winie i trawie cytrynowej
Ceviche z polędwiczki z dorsza, rukola, sos miodowo-musztardowy
Sałatka z melonem, koprem włoskim, orzechami, kozim serem i mango
Pikantna sałatka azjatycka z pieczoną kaczką
Sałatka z szarpaną wieprzowiną, szpinakiem, mini mozzarellą, orzechami, arbuzem z sosem miętowym
Płatki indyka marynowane w trawie żubrowej, podane na glazurze porzeczkowej
Polędwiczka wieprzowa z domowej wędzarni, z chutney jabłkowym
Pasztet z królika z panierowaną figą
Roladka z kurczaka, faszerowana szparagami, pistacjami z karmelizowaną cebulką
Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek

Bufety Gorący
Forszmak z prosięcia z boczniakami
Skrzydełka w chrupiącej glazurze

Bufety Deserowy
Ciasteczka tortowe
Kompozycja owoców świeżych
Ciasteczka koktajlowe

Wszelkich informacji udziela dział Marketingu:
Marketing
(+48) 58 760 58 86
(+48) 58 760 58 87
marketing@hotton.pl

Recepcja
(+48) 58 760 58 00
(+48) 889 008 008
recepcja@hotton.pl

Archiwalne edycje imprezy