W programie: Wykwintne menu - uroczysta kolacja serwowana i bufety z zimnymi przekąskami, sałatkami i deserami, Open bar - alkohole bez ograniczeń, DJ - gorące rytmy do białego rana oraz konkursy z atrakcyjnymi nagrodami - do wygrania weekendowe pobyty w luksusowych polskich hotelach.
Aperitif - Koktajl powitalny
W menu:
Uroczysta kolacja serwowana:
Przystawka
Żabnica w pudrze chorizo na jadalnym piasku, skropiona błękitnym Bolsem
Danie główne
Comber jelenia gotowany w próżni na jabłkowym risotto z pianką z czerwonej kapusty
Deser
Kawior mandarynkowy z gałką lodów z liści kafiru
Bufet
Dim Sum z owocami morza w jaśminowym bulionie
Świeże ostrygi
Fondue z pleśniowego sera
Żabie udka w pikantnym chutney
Małże św. Jakuba na rukwi wodnej
Cygara z baraniną
Rolada z pecorino i pikantnego pepperoni
Plastry podwędzanej kaczej piersi
Krwawa Marry z krewetką
Sashimi z tuńczyka w curry
Marynowane buraki z kozim serem
Grillowane avocado z rukolą i mięsem homara
Buratta na pesto z kolendry i pestek dyni
Desery
Truskawkowe puree z szampanem
Mus toffi z cappuccino
Lawendowe brûleé
Danie gorące po północy:
Pikantne fataya z mozzarellą i sucuk
Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna, soki, napoje gazowane
Open bar:
Finlandia Vodka
Ballantines Finest
Gin Seagram's
Martini
Wino białe i czerwone
O 24.00 kieliszek szampana - Piper Heidsieck Brut
Cena zaproszenia - 550 PLN od osoby.
Przy zakupieniu zaproszeń do dnia 15.11.2012 roku proponujemy cenę specjalną - 499 PLN od osoby.
Dla gości korzystających z oferty sylwestrowej Dworu Oliwskiego oferujemy nocleg w pokoju dwuosobowym w specjalnej cenie 350 PLN za dobę z niedzielnym brunchem.
Specjalnie z myślą o gościach sylwestrowych 1 stycznia 2013 roku doba hotelowa zostanie przedłużona do godz. 14.00
W cenę pokoju wliczony jest podatek VAT oraz możliwość korzystania z hotelowego SPA - basenu, sauny suchej, łaźni parowej, salarium, jacuzzi, studio cardio i "słonecznej plaży".
Szczegółowe informacje na www.dworoliwski.pl lub pod adresem e-mail rezerwacja@dworoliwski.pl, tel. 58 554 70 07