Powitaj rok 2018/2019 na Balu Sylwestrowym w Hotelu Renusz. Nietuzinkowa atmosfera sprawi, że ta noc będzie wyjątkowa. Nasza obsługa zadba o najwyższą jakość świadczonych usług. Szef kuchni będzie odpowiedzialny za Państwa doznania smakowe. Zabawę uprzyjemni Państwu kapela Renata i Marek.[/lead]
Cena zawiera:*wykwintne dania gorące oraz zimne zakąski
*napoje zimne 0,5 l na osobę
*lampka szampana na przywitanie nowego roku
*bufet słodkości
*napoje gorące na bufecie
*0,5 l wódki na parę
*woda z cytrynką
*pokaz fajerwerków
Menu:Zupa chrzanowa z jajkiem oraz chipsami z boczku
Luzowane udko z kurczaka faszerowane warzywami
Zimny bufet:Rolada z kurczaka glazurowana owocami
Schab faszerowany morelą i śliwką
Tymbaliki z drobiu
Karkówka pieczona
Boczek
Pasztet z żurawiną
Łosoś wędzony z fetą
Jajko z kawiorem
Śledz z salsą warzywną
Tortilla z serkiem mascarpone i warzywami
Sałatka z buraków, jabłek i sezamu
Sałatka z rukolą, suszonymi pomidorami i granatem
Dania ciepłe:Gulasz z udźca indyka z kluseczkami (serwowane o godzinie 1:00)
Bufet słodkości:3 rodzaje ciast
Babeczki nadziewane kremem