POWITAJMY NOWY ROK 2022 W HOTELU NADMORSKIM**** W GDYNIZapraszamy na UROCZYSTĄ KOLACJĘ SYLWESTROWĄ(Welcome drink, bufet, Noworoczny Toast Prosecco o północy).
Mile widziane stroje wieczorowe.
WELCOME DRINK - Kir RoyalMENUPRZYSTAWKA
Sandacz faszerowany krewetkami z sosem limonkowym, kompresowanym ogórkiem i powidłami z chili
BUFET GORĄCYKrem z karczochów z serem gorgonzola i rozmarynem
Zupa tajska z marynowanym kurczakiem i mleczkiem kokosowym
Łosoś w sosie homarowym z trawą cytrynową
Polędwica z dorsza w sosie szampańskim z małżami i winogronami
Smażony kurczak glazurowany pomarańczami z karmelizowaną szalotką
Rolada z kaczki w sosie z pigwy
Polędwica wieprzowa z podgrzybkami, rydzami i zielonym pieprzem
Boeuf stroganow z kopytkami
Orientalne curry z tofu i batatem
Warzywa pieczone z ciecierzycą i pieczarkami
Ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem
BUFET ZIMNYTuńczyk tataki z pikantną salsą owocowo miętową
Łosoś z domowej wędzarni z balsamicznymi pomidorami i salsa verde
Matias w śmietanie chrzanowej z ogórkiem kiszonym i jabłkiem
Rilette z halibuta z cytrynowym aioli i rzodkiewką
Pieczony rostbef po angielsku z musztardą
Deska tradycyjnych mięs pieczonych, wędzonych wędlin, kiełbas i kabanosów
Deska serów dojrzewających z winogronami i suszonymi owocami
Sałatka z grillowanych karczochów, cukinii, kaparów, pecorino i pikantnego salami
Francuska sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami, orzechami włoskimi i selerem
Sałatka z krewetkami, grillowaną papryką, bakłażanem, bulgur i sosem cytrusowym
Hummus z ajwarem i marynowanymi warzywami
Wybór sosów i dipów,
Marynowane warzywa
Świeżo wypiekane pieczywo
Masło, oliwy smakowe
BUFET DESEROWYWybór ciast bankietowych i mini deserów
Owoce
NAPOJEKawa, herbata
Woda niegazowana z cytryną
TOAST NOWOROCZNY: PROSECCOPRZEWIDZIELIŚMY ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH.
Szczegółowe informacja i rezerwacja:HOTEL NADMORSKI, EJSMONDA 2
I T: +48 58 667 77 77
I +48 58 667 51 47
I sylwester@nadmorski.pl
I www.nadmorski.pl