Zapraszamy w Niedzielę Wielkanocną od 7:30 do 14:00 do Hotel Sopot**** na uroczyste Śniadanie Wielkanocne, skomponowane przez naszego Szefa Kuchni Jacka Faltyna. Oferujemy wyborne, świąteczne menu w formie zimnego i gorącego bufetu.
ŚWIĄTECZNE Menu Bufetowe:żurek Wielkanocny
produkty regionalne
wędliny regionalne
pasztety i pâté własnej produkcji z sosami i marynatami
jajka w majonezie
polskie sery regionalne
śledzie i ryby wędzone
kącik z sałatkami świątecznymi
duża selekcja świeżego pieczywa
produkty śniadaniowe: płatki, dżemy, twarogi
owoce
Wybór dań na ciepło:biała kiełbasa, kaszanka, parówki
jajecznica z jajek ekologicznych
Bufet DESEROWY:wybór ciast z naszej cukierni
pierogi na słodko
w cenie ŚNIADANIA:świeżo wyciskane soki owocowe
wybór kaw i herbat
woda mineralna
welcome drink - Prosecco
ŚNIADANIE WIELKANOCNECena: 100,- PLN / osoba
Dzieci poniżej 4 roku życia korzystają z bufetu bezpłatnie,
Dzieci między 4 a 12 rokiem życia obowiązuje cena 55,- PLN
WYMAGANA WCZEŚNIEJSZA REZERWACJA
REZERWACJA +48 882 075 318
ilość miejsc ograniczona