W dzień Św. Walentego ! Przygotowaliśmy specjalne menu.
Przystawka/ AppetizerKrewetki królewskie na grillowanej cukinii podane z grzankami rozmarynowymi
King prawns on grilled zucchini served with rosemary toasts
34 zł
Afrodyzjak Walentynkowy, czyli małże św. Jakuba na cykorii i mini sałacie podane z sosem miodowo - limonkowym.
Valentine's aphrodisiac - St. Jacob scallops served on chicory an salad, topped with honey - lime sauce
33 zł
Zupa /SoupDwukolorowy krem ze szparagów z ziołową pianką i parmezanem
Two - colour cream of asparagus served with herbal froth an parmesan cheese
17 zł
Danie główne/ Main coursesMule nowozelandzkie w pikantnym sosie pomidorowym (0,5kg.)
New Zealand mussels in spicy tomato sauce (0,5 kg)
50 zł
Stek z polędwicy wołowej w sosem z czerwonego wina, bukietem zielonych szparagów i pieczonymi ziemniaczanymi medalionami
Sirloin steak topped with red wine sauce served with green asparagus and fried potato
69 zł
Krewetki Gamberoni podane na pikantnej salsie z mango doprawionej świeżą bazylią i imbirem serwowane z koszykiem aromatycznych grzanek
Gamberoni - large prawns on a bed of spicy mango salsa with ginger and basil served with garlic toasts
65 zł
Deser/ DessertKrucha tarta z marakuji podana z gałką lodów waniliowych i sosem z truskawek
Crispy tart stuffed with passion fruit served with scoop of vanilla ice cream and strawberry sauce
18 zł
Menu obowiązuje do niedzieli 16.02.2014r.
Zapraszamy do spędzenia tego przemiłego dnia w naszej restauracji.Rezerwację pod nr telefonu 601 65 65 65