stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Wydarzenie w ramach

Z okazji zbliżającego się 250-lecia podpisania Deklaracji Niepodległości Stanów Zjednoczonych - wydarzenia o globalnym znaczeniu, które stanie się impulsem do licznych akcji promocyjnych i handlowych również w Polsce - mamy przyjemność zaprosić Państwa na spotkanie z wyjątkową jakością produktów amerykańskich dostępnych dla polskiej gastronomii.

lis 21

piątek, g. 19:30

Gdynia,
bilety 100 zł
lis 27

czwartek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 125 zł
W programie dnia branżowego:

10:00-10:30 Rejestracja, kawa powitalna, kieliszek wina
10:30-16:00 Degustacja stolikowa win, bourbonów w strefie beverage oraz wybranych produktów spożywczych
10:30-12:00 Warsztaty z amerykańskiej wołowiny poprowadzone przez światowej sławy mistrza BBQ, Davide Bigarella ("Mr. Big") w połączeniu z sommelierskim pairingiem z alkoholami
12:45-14:15 Warsztaty z łososia z Alaski w połączeniu z sommelierskim pairingiem z alkoholami
14:45-16:00 Masterclass: Amerykańskie alkohole w pairingu z wołowiną i łososiem, prowadzenie: utytułowany sommelier Paweł Zduniak

Wstęp wolny po zarejestrowaniu udziału. Ilość miejsc na warsztatach i Masterclass ograniczona.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.