Zapraszamy na kolację dla zakochanych w dniu św.Walentego . Szef kuchni przygotował wyszukane potrawy na ten wyjątkowy dzień.
Menu I
Aperitif
Kir Royal
Zakąska zimna
Puchar krewetek w rubinowym sosie Hennessy
Zupa
Krem z pieczonych pomidorów z nutką bazylii i oregano
Danie główne
Miętus z sosem z zielonego selera i krewetką scampi, podany na ryżu szafranowym .
Deser
Pierożki owocowe z czereśniami i śmietaną
Napoje
Kawa / Herbata
Woda
Koszt : 160 zł /para
MENU II
Aperitif
Kir Royal
Zakąska zimna
Bukiet mieszanych sałat z płatkami polędwicy i orzeszkami Pinii
Zupa
Aksamitny krem z bruschettą oprószoną ziołami
Danie główne
Polędwiczki wieprzowe podane z cząstkami ziemniaków , grillowanym selerem i cukinią aromatyzowaną
tymiankiem i czosnkiem
Deser
Flambirowany banan z sosem czekoladowym z brandy
Napoje
Kawa / Herbata
Woda
Koszt :160zł /para
Rezerwację prosimy składać drogą elektroniczną info@podlososiem.com.pl
lub pod nr.telefonu 58 301-76-52 .
Liczba miejsc ograniczona.