stat
Impreza już się odbyła
lut 14

sobota, g. 17:00

Gdynia,
bilety 169 zł
lut 16

poniedziałek, g. 19:00

bilety 140 - 170 zł
Kup bilet
Zapraszamy na kolację dla zakochanych w dniu św.Walentego . Szef kuchni przygotował wyszukane potrawy na ten wyjątkowy dzień.

Menu I

Aperitif
Kir Royal

Zakąska zimna
Puchar krewetek w rubinowym sosie Hennessy

Zupa
Krem z pieczonych pomidorów z nutką bazylii i oregano


Danie główne
Miętus z sosem z zielonego selera i krewetką scampi, podany na ryżu szafranowym .

Deser
Pierożki owocowe z czereśniami i śmietaną

Napoje
Kawa / Herbata
Woda


Koszt : 160 zł /para


MENU II

Aperitif
Kir Royal

Zakąska zimna
Bukiet mieszanych sałat z płatkami polędwicy i orzeszkami Pinii

Zupa
Aksamitny krem z bruschettą oprószoną ziołami

Danie główne
Polędwiczki wieprzowe podane z cząstkami ziemniaków , grillowanym selerem i cukinią aromatyzowaną
tymiankiem i czosnkiem

Deser
Flambirowany banan z sosem czekoladowym z brandy

Napoje
Kawa / Herbata
Woda

Koszt :160zł /para



Rezerwację prosimy składać drogą elektroniczną info@podlososiem.com.pl
lub pod nr.telefonu 58 301-76-52 .

Liczba miejsc ograniczona.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.