11- 14 Luty 2012
Walentynki to szczególna data w kalendarzu wszystkich par. To czas, kiedy w wyjątkowy sposób możemy pokazać tej drugiej osobie, jak wiele dla nas znaczy. Specjalnie na tą okazję przygotowaliśmy specjalne menu Walentynkowe.
Amuse bouche:
Crostini z kremem z avocado i marynowanym łososiem
Roquefort z winogronem na talarkach z pumperniklu
Przystawka:
Krewetki, salsa z mango i ogórka, puree imbirowo-gruszkowe
Zupa:
Krem ze szparagów z płatkami parmezanu
Danie Główne:
Pierś kurczaka "poche-grille" z pastą bazyliową, risotto z dynią i pieczoną papryką
Deser:
Czekoladowe fondant, świeże truskawki, lody chilli
Koszt menu 150 zł/para
Prosimy o wcześniejszą rezerwację Tel. 58 323 83 58 lub biuro@restauracjafilharmonia.pl
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.