Zupa Zupa borowikowa z kluskami francuskimi i kawałkami grzybków
Danie główne Pieczona rolada z indyka nadziewana porami na sosie śmietanowym
w asyście cząstek opiekanych ziemniaków oraz marchewki, kalafiora, cukinii z masłem
Deser Mus z ciemnej czekolady aromatyzowany tequilą podany ze świeżymi owocami, kieliszek
Jabłka z polskich sadów
Przekąski zimne Śliwka suszona owinięta chrupiącym bekonem
Mini tosty z mozzarellą i pomidorem oprószone bazylią
Polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami i bazylią na grzance
Przekąska z grillowanego kurczaka z ogórkiem i papryką na szpadce
Schab z morelą i orzechem muśnięty malagą
Bułeczki cocktailowe, pieczywo razowe, pszenne nielimitowane
Przekąska gorąca Żurek staropolski z białą kiełbasą i pieczywem
Kawa świeżo parzona z ekspresu przelewowego 1 porcja, herbata 1 porcja
Woda mineralna 1 but. 0,25 l
120 zł na osobę - wstęp z konsumpcją
lub tylko wstęp (bez konsumpcji) 20 zł na osobę
DO TAŃCA MUZYKA NA ŻYWO
INFORMACJE / REZERWACJE / SPRZEDAŻ
banglob@banglob.pl
BanGlob sp. z o.o., Norwida 4 C, Gdynia
pon - pt w godz. 9-15
tel. 58 620 43 29, 58 620 82 39