MENU:
Przystawka zimna na początek:
- sałatka z kurczaka z sosem malinowo-drobiowym
Zupa:
- Orientalna zupa gotowana na krewetkach tygrysich, podana z kiełkami soi
Danie główne:
- Marynowane polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami podane z gołąbkami z włoskiej kapusty, faszerowanymi warzywami juliene o lekkim smaku francuskich trufli
Deser:
- śmietankowe serduszko z sosem malinowo-jeżynowym
Bufet zimny:
- eleganckie roladki z łososiem i kawiorem owijane porem
- marynowane krewetki koktajlowe z owocami w papierze ryżowym
z sosem paprykowo-kaparowym - mus z wędzonej ryby
- paluszki krabowe w cieście kokosowym
- rolmopski z grzybkami
- śledzik w pierzynce śniegowej
- pasztet z gęsich wątróbek nadziewany kalifornijskimi śliwkami
- kurczak po andaluzyjsku o smaku włoskiej szynki parmeńskiej podany z sosem sate
- żabie udka w melonie
- rolada cielęca nadziewana musem z brokułów
- deska francuskich serów z wyszukanymi dodatkami
- sałatka z indyka z awokado i jajkiem
- grecka sałatka miłosna
Na ciepło:
- delikatne nadziewane roladki wieprzowe w sosie porzeczkowym
- barszcz o aromacie suszonych grzybów i śliwki kalifornijskiej z litewskimi kołdunami
Bufet słodki:
- ciasteczka ryżowe z polewą truskawkową
- tarta z czekoladą z papryczką chilii
- lustro z owocami egzotycznymi
- fontanna czekoladowa z oryginalną czekoladą belgijską
Napoje i alkohole:
- soki, woda mineralna, kawa, herbata – bez ograniczeń
- alkohol /wódka Wyborowa/ - 0,25 l/osoba oraz chilijskie wino Ochagavia – 0,375 //osoba
KOSZT MENU: 230,00 ZŁ ZA OSOBĘ
Muzyka na żywo w wykonaniu Szymona Jacyny