Zapraszamy serdecznie wszystkich zakochanych na romantyczny weekend walentynkowy do Hotelu Bartan na Wyspę Sobieszewską - Wyspę Waszych Marzeń. Pobyt u nas pozostawi najpiękniejsze wspomnienia i sprawi że "święto miłości" rozciągnie się na wszystkie dni roku...
Specjalnie dla Was przygotowaliśmy:* komfortowy pokój 2-osobowy o wysokim standardzie,
* szampan na powitanie w pokoju,
* śniadania w formie bufetu lub room service,
* romantyczna Kolacja Walentynkowa przy świecach i muzyce wybranego
dnia w Restauracji Bursztynowej (14.02 lub 15.02),
* wieczór przy muzyce tanecznej w hotelowym Klubie Bohnsack (15.02).
Podczas wieczoru wszystkie pary wezmą udział w loterii, gdzie
główną nagrodą jest pobyt weekendowy dla 2 osób w luksusowym
Hotelu Branicki ****,
* bezpłatny wstęp do strefy sauny i jacuzzi (obowiązuje rezerwacja),
* bezpłatne wypożyczenie kijków do Nordic Walking,
* gra w bilard oraz
* piłkarzyki w hotelowym klubie Bohnsack,
* bezprzewodowy internet Wi-Fi,
* kupon rabatowy -15% do Aqua Parku w Sopocie,
* 20% rabatu na dania z karty menu Restauracji Bursztynowej,
* wydłużona doba hotelowa w dniu wyjazdu do godz. 16:00,
* parking hotelowy (zamykany, monitorowany) z rabatem 100%!
Pakiet walentynkowy 14.02 - 16.02.2014:
499 zł/para w pokoju 2-osobowym za 2 doby.W cenie: 2 noclegi dla 2 osób ze śniadaniem, 1 kolacja dla 2 osób z lampką wina w hotelowej restauracji oraz pozostałe usługi jak w opisie pakietu.
Dopłata za apartament - 100 zł/doba
Menu uroczystej kolacji:MENUPrzystawka:Krewetki królewskie skąpane w szampanie i świeżym imbirze
podane z bruschettą
lub
Tartaletka z prosciutto, melonem, prażonymi orzechami i sosem malinowym
Danie I:Krem z selera naciowego z błękitnym serem i pestkami dyni
Danie II:Francuski pocałunek z włoską przytulanką
Polędwiczki wieprzowe faszerowane żurawiną zapiekane w cieście francuskim z polentą włoską, szparagami w sosie miodowo- tymiankowym
lub
Pieczone polędwiczki z dorsza w marynacie miodowo- limonowej
z cannelloni faszerowanym szpinakiem i grillowanymi warzywami
Deser:Romantyczny koszyczek owoców do czekoladowego fondue
Do kolacji w cenie podamy lampkę wina białego lub czerwonego na życzenie.
Dodatkowo oferujemy:Wstawki do pokoju na powitanie: bukiet czerwonych róż: 70 zł, talerz owoców: 50 zł, czekoladowe słodkości: 30 zł
Zarezerwuj już dziś:
tel. (58) 30 80 999
e-mail: hotel@hotelbartan.pl