stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy na romantyczną kolację walentynkową! Nasz Szef Kuchni przygotował specjalne menu walentynkowe, które dostępne będzie w naszej restauracji od 11-20 lutego.

lut 14

sobota, g. 17:00

Gdynia,
bilety 169 zł
lut 16

poniedziałek, g. 19:00

bilety 140 - 170 zł
Kup bilet
REZERWACJE: 668 215 608

NA POWITANIE
ponzu z polędwiczki wieprzowej marynowane w owocach granatu z oliwą dyniową lub aksamitny krem z buraka z jabłkami karmelizowanymi w miodzie.

DANIA GŁÓWNE
halibut w kremie z porów aromatyzowanych białym winem otulony płatkami ciasta maślanego z puree z kalafiora lub macerowane w trójniaku kacze udo konfitowane  w gęsim tłuszczu aromatyzowane żurawiną z wędzonymi śliwkami podane z kluseczkami

DESERY
torcik czekoladowy z karmelizowanymi wiśniami oprószony bezą lub karmelowa tarta z lodami cynamonowymi przełamana musem z czarnej porzeczki  

Dodatkowo polecamy
Gancia Prosecco  150ml - 19zł / 750ml - 90zł
Rudi Ruttger Riesling 150ml -19zł / 750ml - 90zł
Gran Mauro Primitivo 150ml - 20zł / 750ml - 99zł

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.