Zapraszamy na kolację Walentynkową do Galerii 63 w Sopocie. W Tym roku oprócz naszego stałego menu, szef kuchni przygotował specjalne dania pełne naturalnych afrodyzjaków.
MENU
Przystawka / Appetizer Małże św. Jakuba podane na grillowanej cukinii z sosem ananasowym na bazie trawy cytrynowej serwowane z grzankami ziołowymi
St. Jacob's scallops served on grilled zucchini with pineapple sauce based on lemongrass served with herb croutons
Zupa / Soup
Aksamitny krem z cukinii z białą czekoladą podany z prażonymi płatkami migdałów
Velvety zucchini cream soup with white chocolate served with roasted almonds
Danie główne / Main Course
Stek z polędwicy wołowej otulony boczkiem, serwowany z sosem syczuańskim, grillowanymi szparagami i ziemniakiem pieczonym w ziołach prowansalskich
Sirloin steak wrapped in bacon, sichuan sauce served with grilled asparagus and baked potato with herbs from provence
Lub / or
Polędwiczka z dorsza podana z porami duszonymi w śmietanie, purre cebulowym oraz grillowanymi brokułami
Cod fillet served with leeks braised in cream, onion puree and grilled broccoli
Deser / Dessert
Ciastko z musem z białej czekolady z konfiturą z malin oprószone wiórkami kokosowymi
Cake with white chocolate mousse with raspberry jam sprinkled with coconut
Przez cały wieczór walentynkowy będzie obowiązywała również nasza stała karta menu